Gordon haalt snoeihard uit naar Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon haalt snoeihard uit naar Angela de Jong

Gordon haalt snoeihard uit naar Angela de Jong

|
|

Laatste update:

Het is nu echt oorlog: Gordon is AD-recensente Angela de Jong meer dan zat. Vorige week donderdag zei hij bij De Wereld Draait Door dat ‘ie haar een ‘vervelende vrouw’ vond die ‘te veel op de man speelt.” De presentator heeft genoeg van alle kritiek op hem en nu ook Wendy van Dijk. Dit laat hij merken via een bericht op Facebook en Instagram.

Gordon sprak al vaker over het feit dat ‘ie haar niet kan verduren, maar haar laatste column over Wendy was de druppel die de emmer deed overlopen. Op Instagram en Facebook schrijft hij het volgende: “Wederom heb je je geroepen gevoeld om Wendy van Dijk te grazen te nemen in je column. Waarschijnlijk schrijf je die 's nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen (nu word ik ook persoonlijk) want zoveel vilein kan alleen maar uit frustratie worden opgeschreven”.

Persoonlijk

Gordon vindt Angela’s opmerkingen vreselijk, en dat laat ‘ie ook merken: “Vanmorgen noemde je Wendy en mij sleets, oftewel die hebben hun beste tijd wel gehad. Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen want John 'gaat de oorlog niet winnen' met sterren zoals wij”.

Oorlog

De presentator verklaart de oorlog aan Angela en hij is niet bang voor de kritiek die hij over zich heen zal krijgen. "Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en die van vele andere collega's. Ik zal wel weer de nodige stront over me heen krijgen maar ik heb het er graag voor over!" Bekijk hieronder het volledige bericht.

Lees verder