Dennis van der Geest gaat aan de slag bij SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dennis van der Geest gaat aan de slag bij SBS6

Dennis van der Geest gaat aan de slag bij SBS6

|
|

Laatste update:

Dennis van der Geest gaat voor SBS6 de komende jaren verschillende programma’s presenteren. Dat werd onthuld bij de jaarpresentatie van de commerciële zender.

Carré

Vanavond presenteert SBS6 zijn toekomstplannen in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Daar werd bekendgemaakt dat oud-judoka en dj Dennis van der Geest een meerjarencontract heeft getekend bij de zender. Ook werden twee programma’s onthuld die Van der Geest zal presenteren.

Ninja Warrior

Het eerste programma waarin Van der Geest volgend jaar te zien is, is Ninja Warrior. “Een soort apenkooien 6.0.”, aldus de kersverse presentator. Van der Geest zal er niet alleen voor staan, want hij presenteert deze spectaculaire spelshow samen met Kim Lian van der Meij.

Levenslustig

Het tweede programma dat Van der Geest zal presenteren is De Wereld Rond Met Tachtigjarigen. Daarin krijgt een groep levenslustige tachtigers de kans de reis van hun leven te maken. "Ik vind dit een ongelofelijk mooi gegeven. We gaan in februari draaien en ik ben heel erg benieuwd wat we gaan meemaken." Beide programma’s zullen in de loop van volgend jaar te zien zijn.

Lees verder