draadstaal Jeroen van Koningsbrugge Dennis van de Ven first dates sketch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
draadstaal Jeroen van Koningsbrugge Dennis van de Ven first dates sketch

Draadstaal volgende maand terug op tv met nieuwe personages

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

AVROTROS heeft zojuist bekend gemaakt dat Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in april terugkeren op tv. Zij zijn dan te zien in een nieuw seizoen van het sketchprogramma Draadstaal. Je mag je daarbij ook verheugen op een aantal nieuwe typetjes.

Nieuw seizoen Draadstaal met oude bekenden

Jeroen van Koningsbrugge heeft een druk jaar achter de rug! Een van de projecten waar hij aan werkte, was Draadstaal. Het resultaat van die noeste arbeid kun je vanaf april bewonderen. Dan keert het programma na een afwezigheid van twee jaar namelijk terug op tv. Uiteraard keren oude bekenden als Fred en Ria, Jopie en Leon en The Againman (de weerman) terug voor het nieuwe seizoen. Er is echter ook ruimte voor nieuwe personages!

Nieuwe typetjes in nieuw seizoen Draadstaal

In het nieuwe seizoen van Draadstaal maken we onder meer kennis met Annelies, die dolgraag Formule 1-races analyseert. Daarnaast kruipen ‘complotgekkie’ Jeroen en Dennis in de huid van een stel pantomimespelers. Bijzonder: in de nieuwe afleveringen van Draadstaal gaan de mannen elke week op date in een item gebaseerd op First Dates. Daarbij is ook een rol weggelegd voor gastheer Sergio. We zijn heeeeel benieuwd!

Het nieuwe seizoen van Draadstaal is vanaf zondag 19 april wekelijks op NPO 3 te zien.

Lees verder