Jeroen van Koningsbrugge als Theo Kamps in de politieserie Smeris

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen van Koningsbrugge als Theo Kamps in de politieserie Smeris

Jeroen van Koningsbrugge: Smeris-film én nieuw seizoen Draadstaal!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Jeroen van Koningsbrugge is lekker druk! De acteur/presentator bevestigt dat er een Smeris-film komt én een nieuw seizoen van de satirische show Draadstaal!

Van Koningsbrugge deed zijn mededelingen in de uitzending bij Giel Beelen, op Radio Veronica. We wisten al dat de politieserie Smeris dit najaar voor het laatst op tv zou komen: dat kondigde Van Koningsbrugge vorig jaar al aan. Volgens de acteur wordt het een kort seizoen (drie afleveringen), met een ‘heftig einde’.

Hierdoor zette men vraagtekens bij de eerdere aankondiging van een Smeris-film, maar ook dáár wordt nog steeds aan gewerkt. van Koningsbrugge, die de keiharde rechercheur Theo Kamp speelt, is net terug van opnames op Bonaire. Deze week werd overigens ook de eerste trailer van de Penoza-film vrijgegeven.

Draadstaal

Naast goed nieuws over Smeris wist hij óók te melden dat de populaire satirische show Draadstaal een nieuw seizoen krijgt. De hilarische sketches zijn ergens in 2020 weer te zien bij de NPO, na een afwezigheid van twee jaar. Fijn, want inmiddels begonnen we Fred en Ria behoorlijk te missen!

Tot slot praatte Van Koningsbrugge nog even over de kleine rol die hij heeft in de nieuwe Spider-Man-film Far From Home. De komiek komt even snel voorbij als voetbalhooligan!

Erg fijn, zo'n korte update! Er zit nog genoeg in het vat voor fans van Van Koningsbrugge en zijn kameraad Dennis van de Ven!

Lees verder