Penoza-film Carmen Monic Hendrickx in gevangenis

Veronica Superguide logo
Penoza-film Carmen Monic Hendrickx in gevangenis

Eerste teaser trailer voor Penoza-film toont springlevende Carmen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Aangezien de opnames van de Penoza-film eind mei al af werden gerond, was het slechts een kwestie van tijd voordat de eerste beelden onthuld zouden worden. Vandaag is het zo ver! Hieronder zie je de eerste teaser van de Penoza-film.  

Penoza-film stopt Carmen in gevangenis

In de teaser van de film over Penoza zie je hoe Carmen van Walraven (gespeeld door Monic Hendrickx) weer voet op Nederlandse bodem zet. De drugskoningin bleek na afloop van de serie naar Canada te zijn vertrokken. Haar doel was om daar een rustig leven op te bouwen, maar de Penoza-film maakt meteen duidelijk dat dit toch niet helemaal gelukt is. Een van Carmen haar collega’s werd namelijk lastiggevallen, waarna de drugskoningin besloot in te grijpen… Carmen vermoordde de dader, maar werd opgepakt en uitgeleverd aan Nederland.

“De film over Penoza is leuk voor iedereen”

Het feit dat Carmen weer opduikt in Nederland is nogal een shock voor haar kinderen én haar rivalen. Zij dachten namelijk allemaal dat zij dood was! Pas na afloop van de serie Penoza bleek uit een fictief persbericht dat Carmen haar val in het water toch wist te overleven. Klinkt verwarrend? Bang dat het feest der herkenning alleen leuk is voor diehard Penoza-fans? Volgens actrice Monic Hendrickx hoef je je als nieuwkomer echter helemaal geen zorgen te maken! Zij liet gisteravond in RTL Boulevard weten dat de Penoza-film ook leuk is voor mensen die de serie niet hebben gezien. Penoza is vanaf 28 november in de bioscoop te zien.

Lees verder