Carmen van Walraven in de serie penoza

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carmen van Walraven in de serie penoza

Penoza fans opgelucht: Carmen niet dood!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van Penoza kunnen weer ademhalen: Carmen van Walraven is niet dood! Het lot van de hoofdrolspeelster uit de hitserie was onzeker na het einde van seizoen 5, maar alles blijkt goed te zijn gekomen. Carmen heeft de val in het water overleefd en een nieuw bestaan opgebouwd. 

Carmen van Walraven in leven

Uit een fictief nieuws- en persbericht is naar voren gekomen dat de drugskoningin is opgepakt bij een schietpartij in Canada. Drie mensen zijn om het leven gekomen bij het incident en Carmen van Walraven is aangehouden. Het artikel stelt dat Interpol en de Nederlandse recherche samenwerken om Jim Leeflang op de hoogte te stellen dat Carmen nog leeft.

Oude bekenden in de film

Al eerder werd bekend dat er een film van Penoza aankomt. Vanaf 28 november zal deze te zien zijn in Nederlandse bioscopen. De opnames in Canada zijn ondertussen afgerond, in april gaat de cast verder in Nederland. Over de inhoud van de film willen de makers helaas weinig loslaten. Wel is duidelijk dat een groot aantal van de vaste acteurs terugkeert in het verhaal! Zo zullen onder anderen alle leden van het gezin Van Walraven te zien zijn, en vaste handlangers Luther, Berry en rechercheur Jim Leeflang. 

Diederik van Rooijen, die grotendeels verantwoordelijk is voor de serie, werkt ook mee aan de film. 

Penoza fans opgelucht: Carmen niet dood!

Lees verder