Jeroen van Koningsbrugge kondigt einde van Smeris aan

Veronica Superguide logo
Jeroen van Koningsbrugge kondigt einde van Smeris aan

Jeroen van Koningsbrugge kondigt einde van Smeris aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jeroen van Koningsbrugge zal nog één seizoen te zien zijn als de onstuimige rechercheur Theo Kamp. Vanochtend kondigde hij in de studio bij 100% NL aan dat er nog een vijfde seizoen van Smeris komt. Dit wordt echter wel het laatste seizoen.

“Heel heftig einde”

“We willen er een mooi verhaal van maken, echt een eindverhaal”, zo vertelt de Smeris-ster. Het gaat dan ook geen lang seizoen worden: “Het zullen dan ook niet tien afleveringen worden, maar eerder vier of drie”. Er waren nog plannen voor een bioscoopfilm, maar het is maar de vraag of die er nu nog gaat komen. Jeroen liet tot slot namelijk nog weten dat het laatste seizoen geen open einde krijgt: “Het idee is om echt een heel heftig einde te maken, we breien er letterlijk een einde aan.”

BNN Vara heeft inmiddels op de facebook-pagina van het programma bevestigd dat het laatste seizoen uit slechts drie afleveringen zal bestaan. Dat belooft niet veel goeds voor Theo Kamp en zijn door Dennis van de Ven gespeelde correcte compagnon Willem Niessen. Het is nog niet bekend wanneer het vijfde en laatste seizoen van Smeris te zien zal zijn. In de tussentijd kunnen we wel vast genieten van dit met BN’ers gevulde Smeris promo-filmpje voor de Gouden Televizier Ring-verkiezing:

Heb jij al gestemd?

Lees verder