Gaat Katja Schuurman het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit presenteren?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gaat Katja Schuurman het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit presenteren?

Katja Schuurman nieuwe reisleidster Beter Laat Dan Nooit?

|
|

Laatste update:

Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin maakten dikke lol in het eerste seizoen van Beter Laat Dan Nooit. In het tweede seizoen vertrekt de club naar Zuid-Amerika met... Katja Schuurman!

RTL Boulevard meldde vandaag dat Katja Schuurman best wel eens de geknipte presentatrice van Beter Laat Dan Nooit kon zijn. Luuk Ikink volgde het Instagram-account van de presentatrice en daarop zijn een paar grote aanwijzingen te vinden!

Update: Inmiddels heeft RTL zelf ook het nieuws naar buiten gebracht: Katja gaat het doen! De groep reist door Suriname, Mexico, Brazilië en Cuba. Onderweg beleven ze veel plezier, maar hebben ze ook moeilijke gesprekken over hun leven, én wat het is om ouder te worden.

Katja Schuurman nieuwe reisleidster Beter Laat Dan Nooit?

Katja Schuurman was onlangs in opspraak vanwege vermeende seksuele uitspattingen op een vlucht van KLM. Schuurman zou het zó bont gemaakt hebben dat ze niet zonder meer in een vliegtuig zou mogen stappen. Op Instagram verweerde Katja zich en meldde ze dat ze voor een nieuwe klus al een vlucht naar Zuid-Amerika geboekt had.

Recentere posts laten Katja inderdaad zien in Rio De Janeiro.

Beter Laat Dan Nooit

Eind vorig jaar maakte Peter Faber bekend dat hij samen met Barrie Stevens, Willibrord Frequin en Gerard Cox naar Zuid-Amerika zou afreizen voor het tweede seizoen Beter Laat Dan Nooit (nadat het kwartet aanvankelijk afgeschreven leek door RTL). De opnames zouden rond februari beginnen en in die periode zijn inmiddels zo’n beetje beland. Al met al klinkt het dus erg aannemelijk dat Katja de presentatie van Beter Laat Dan Nooit doet! Katja kondigde al aan dat ze in elk geval niet meer meedoet aan de zware uitdagingen van De Battle.

De populaire show, waarin tv-tijgers op leeftijd gevolgd worden in het buitenland, was in 2018 een behoorlijk hitje op RTL. Het eerste seizoen werd geleid door Olcay Gulsen, maar zij waagde vorig jaar de stap naar Talpa.

Het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit is al vrij snel te zien: de nieuwe serie begint al op woensdag 22 april, vanaf 20:30 uur.

Foto: RTL/Nick van Ormondt

Lees verder