Wat!? RTL dumpt het team van Beter Laat Dan Nooit

Veronica Superguide logo
Wat!? RTL dumpt het team van Beter Laat Dan Nooit

Wat!? RTL dumpt het team van Beter Laat Dan Nooit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

We kijken al een tijdje uit naar een nieuw seizoen van Beter Laat Dan Nooit! Het schiet echter nog niet zo op: RTL heeft Willibrord Frequin, Peter Faber, Barrie Stevens en Gerard Cox gedumpt!

Beter Laat Dan Nooit was een aardig succes voor RTL4! Olcay Gülsen ging met ervaren tv-coryfeeën Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin op reis door Azië. De oude rotten spraken met elkaar over hun carrière, het leven én maakten absurd veel pret!

Kijkers waren enorm enthousiast, en het programma scoorde goed. Willibrord Frequin liet al snel vallen dat een tweede seizoen er waarschijnlijk ook wel inzat, maar toen bleef het akelig stil. De Telegraaf meldt dat RTL op dit moment nieuwe kandidaten zoekt, maar Frequin zei bij Giel Beelen dat hij en de rest van de oude garde nergens van afwisten.

Beter Laat Dan Nooit

Vreemd, want schijnbaar liggen er plannen klaar voor nieuwe reizen door Afrika en Zuid-Amerika. RTL wil het programma overdoen met nieuwe gezichten en verhalen, maar tot nu toe zijn BN’ers niet echt happig om mee te doen.

Olcay Gülsen, die Beter Laat Dan Nooit overnam van Jamai, is inmiddels verhuisd naar Talpa, dus die gaat het programma sowieso niet presenteren. Jammer, want ze werd dikke vrienden met Barrie Stevens.

Beelen meldde dat hij de stap van RTL nauwelijks kon begrijpen, en zei dat hij binnenkort zelf wel een leuk programma met Frequin, Faber, Stevens en Cox wilde maken. Hij zou het idee pitchen bij SBS6, waardoor Olcay misschien ook weer mee kan doen. We houden een slag om de arm, maar wordt dus mogelijk vervolgd! Misschien al eerder dan we denken: vanavond vertellen de heren over hun plannen bij Eva Jinek.

Het zou ons niet verbazen als er ineens een verrassing wordt aangekondigd! Wel vreemd dat RTL van het sterrenteam van vorig jaar af lijkt te willen. Wie zouden jullie ánders door Zuid-Amerika willen zien trekken? Wat oudere televisievrouwen misschien?

Lees verder