Olcay Gulsen

Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen

Olcay Gulsen vindt RTL Boulevard-collega's 'laf'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

In een deze week verschenen interview met Grazia gaat Olcay Gulsen in op de TOTAAL uit de hand gelopen RTL Boulevard-fittie over haar faillissement. Ze noemt enkele collega's "laf". 

Even terugblikken: Olcay - die binnenkort overstapt naar Talpa - zou een financiële puinhoop hebben achtergelaten bij haar SuperTrash, zo was vorige maand te zien in het beruchte item in Boulevard. De beschuldigingen schoten Peter R. de Vries in het verkeerde keelgat. Hij ging live tekeer tegen journalist Mark Koster. Kostelijke televisie!

Olcay vs. RTL Boulevard

Uiteraard schoot dit ook bij Olcay in het verkeerde keelgat. Ze zat die dag niet in de uitzending en kon zich dus niet verdedigen. “Er waren collega’s die me na de uitzending appten: ‘Supervervelend wat er net gebeurde, het was léuk bedoeld’", zo blikt ze terug in Grazia. "Had dan je mond opengetrokken toen je net achter de desk stond. Beetje laf om dat achteraf te gaan zeggen.” Ze hield er in ieder geval een naar gevoel aan over. “Ik kan me absoluut niet vinden in de manier waarop dat bij RTL Boulevard is besproken. Ik heb superhard gewerkt en altijd naar eer en geweten gehandeld. Het voelde als een trap na die ik niet verdien”

Olcay en Ruud de Wild

Momenteel staat Olcay nogal hevig in de schijnwerpers. Naast de RTL Boulevard-rel, stond haar leven ook nog op een andere manier op zijn kop. Recent ging het uit met Ruud de Wild. De reden? Olcay had even tijd voor zichzelf nodig na het overlijden van haar eerste grote liefde, James Harris. De seks met Ruud was overigens wel goed, zo merkte ze fijntjes op. 

Lees verder