Olcay Gulsen

Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen

Ophef! Verhitte discussie over faillissement SuperTrash van Olcay Gulsen in RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vuurwerk bij RTL Boulevard! Peter R. de Vries trekt een vanochtend door Nikki Sterkenburg gepubliceerd artikel over Olcay Gulsen in twijfel. En dat levert een verhitte discussie op met journalist Mark Koster.

Wat is er aan de hand?

RTL Z-journaliste Nikki Sterkenburg schreef vanochtend een heftig artikel over Olcay Gulsen. Sterkenburg liet weten dat Gulsen enkele weken voor het faillissement van SuperTrash het pand van het bedrijf al niet meer in mocht. Gulsen had namelijk onder meer geprobeerd de reparatie van haar privéauto zakelijk te declareren... Sterkenburg liet verder weten dat Gulsen al lang had getekend voor het faillissement van SuperTrash, maar nog 11 dagen lang deed alsof haar neus bloedde! Sterkenburg baseert haar verhaal op gesprekken met ex-werknemers die graag anoniem willen blijven. Deze ex-werknemers vinden het enorm pijnlijk dat Gulsen nu vrolijk fluitend aan de slag gaat bij Talpa, terwijl ze zo’n financiële puinhoop achterliet bij SuperTrash.

Karaktermoord!

Uiteraard werd het verhaal over Olcay Gulsen vanavond besproken aan de desk van RTL Boulevard. En dat leverde vuurwerk op! Peter R. de Vries trok de bronnen van Nikki Sterkenburg namelijk in twijfel. Journalist Mark Koster liet daarop een document zien waaruit blijkt dat Gulsen wel degelijk eerder van het faillissement op de hoogte was. De Vries sprong echter meteen in de bres voor zijn ex-RTL-collega. Hij spreekt daarbij zelfs over “karaktermoord”!

Alles is familie

Nikki Sterkenburg denkt er op haar beurt weer het hare van… Zij benadrukt daarbij nog even dunnetjes dat Olcay Gulsen wordt bijgestaan door advocaat Royce de Vries. Jawel, de zoon van!

Meer ophef?

Zin om je weekend met nog meer spanning en sensatie te beginnen? Je weet dat je dan bij RTL Boulevard moet zijn! Zo waren er eerder al de Holleeder tapes van Peter R. de Vries. En wat te denken van de bedreigingen aan het adres van zijn collega John van den Heuvel?

Lees verder