Olcay Gulsen verbrak onlangs haar relatie met Radio 2-DJ Ruud de Wild, de seks was wél goed

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen verbrak onlangs haar relatie met Radio 2-DJ Ruud de Wild, de seks was wél goed

Olcay: ‘Seks met Ruud de Wild ging vanzelf’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Olcay Gulsen is de laatste weken nogal prominent in de media aanwezig. Slechte publiciteit is beter dan géén publiciteit, maar in LINDA deed de presentatrice wederom een bijzonder uitspraak.

Mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen kwam de laatste weken op… nogal opvallende wijze in het nieuws. Eind mei zei de Boxing Stars-presentatrice dat seks ‘als werk voelde’, en het ‘liever niet de komende veertig jaar nog moest doen’. Beetje lullig voor haar vriend Ruud de Wild, die net had verteld dat hij een setje was met Olcay, die een paar jaar geleden trouwens al vergelijkbare uitspraken deed.

Kort hierop werd de relatie verbroken, en zei Olcay in RTL Boulevard nogal lullige dingen over mensen met een maatje meer, naar aanleiding van grotere paspoppen die sportmerk Nike introduceerde.

Al met al waren het geen lekkere weken voor Olcay Gulsen. In maandblad LINDA gaf ze een interview (toen het nog aan was), waarin ze de uitspraken een beetje bijstelt. Met haar ex had ze weinig zin in intimiteit, maar met Ruud de Wild; oh la la, kijk maar even goed!

Olcay: ‘Seks met Ruud de Wild ging vanzelf’

Olcay en Ruud, sitting in a tree

Volgens Gulsen liet De Wild haar regelmatig weten dat hij van haar hield, dus ‘ging de seks eigenlijk vanzelf’. Ze viel op De Wild omdat hij ‘aantrekkelijk is’, maar ze viel als een blok voor ‘zijn brede kijk op het leven en zijn intelligentie’! Voor Gulsen was het ook erg fijn dat De Wild ‘ouder was, en niet zeurde als het even duurde voor ze een berichtje terugstuurde’.

Ondanks de woeste aantrekkelijkheid van Ruud, kwam de relatie dus wél ten einde. Gulsen noemde als oorzaak dat haar goede vriend en ex-partner James Harris onlangs overleed, waardoor ze ‘anders tegen het leven aan is gaan kijken’.

Onlangs werd bekend dat Olcay Gulsen RTL verliet, en voortaan bij Talpa aan de slag gaat. Bij RTL was ze o.a. te zien in het zeer leuke Beter Laat Dan Nooit, en als showbizz-expert in RTL Boulevard. Voor SBS maakt ze dit najaar een programma over huiselijk geweld.

Lees verder