Olcay Gulsen en Ruud de Wild.

Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen en Ruud de Wild.

Olcay Gulsen onthult: 'relatie zonder seks is mijn droom'

|
|

Laatste update:

Het is al lang geen geheim meer dat Talpa's nieuwe aanwinst Olcay Gulsen en Radio 2-dj Ruud de Wild een setje zijn. In een video van LINDA.tv is Olcay wel érg openhartig over haar seksleven met Ruud. 

In het nieuwe LINDA.tv-programma Wat zou jij doen? krijgen BN'ers sappige dilemma's voorgeschoteld. Wanneer de presentatrice Olcay vraagt wat ze liever wil - 'alleen eindigen, maar regelmatig seks' of 'relatie zonder seks' - antwoordt ze meteen met de grap: "Een relatie zonder seks! Yes! Dat is mijn droom, euuh... sorry, zo bedoel ik het niet." 

Olcay openhartig over vreemdgaan

Ook praat de presentatrice - die laatst nog zorgde voor een hevige discussie in RTL Boulevard -  over vreemdgaan. Iets waar ze, zo blijkt, in het verleden vaak mee te maken kreeg. Het dilemma luidt: weggaan bij een overspelige man OF blijven bij een overspelige man? "Nou ja, ik ben honderd keer gebleven, dus ik zou echt een huichelaar zijn als ik nu zou zeggen: 'ik ga weg'."

Olcay en seks

De mode-onderneemster vindt vreemdgaan "enorm goedkoop". Doet ze niet. Seks het liefst óók niet, als we haar uitspraken mogen geloven. "Als je verliefd bent is het leuk om seks te hebben", zo begint ze. Maar: "Weet je, ik bedoel, ik moet er niet aan denken dat ik het de komende veertig jaar nog moet doen..."

Ruud de Wild

Volgens haar kost seks gewoon te veel moeite. "Het voelt als werk." Grote vraag is nu natúúrlijk: geldt dat ook voor haar relatie met Ruud de Wild? "Ik zit nu nog in de drie maanden-zone en het is allemaal nog érg fijn." Nou, gelukkig maar. En nu, zoals Olcay ook zegt: "ander onderwerp!"

Lees verder