‘Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben in het geheim een relatie’

Veronica Superguide logo
‘Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben in het geheim een relatie’

‘Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben in het geheim een relatie’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Radio 2-ster Ruud de Wild en RTL Boulevard-bekendheid Olcay Gulsen zouden het érg gezellig hebben met elkaar. De twee zouden zelfs in het geheim een liefdessetje zijn.

Dat onthult Privé. Geruchten gingen al langer, maar volgens roddelkoning Evert Santegoeds is het toch écht zo! “Heimelijk hebben de twee volgens ingewijden al enige tijd een hartstochtelijke relatie.”

BN’er-liefde

Eindelijk weer eens goed nieuws in het liefdesland der BN’ers, zou je bijna denken. De afgelopen maanden kwam namelijk de ene na de andere shock: de huwelijken van Nicolette Kluijver en haar Joost, die van Erland Galjaard en Wendy van Dijk én die van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau verkeren in zwaar weer.

Ruud de Wild. (Bron: ANP)

Geheimpje

Terug naar Olcay en Ruud (‘Oluud’, ‘Rucay’?). Privé baseert zich op vage bronnen (“ingewijden”), die onthullen dat Olcay haar relatie met Ruud al aan haar vriendinnen bekendmaakte. De DJ zou het echter anders zien: hier moet je niet teveel achter zoeken, zo reageerde hij eerder al.Daarnaast klapt nu ook een ooggetuige uit de school. Deze persoon zag – volgens Privé – Ruud en Olcay hand in hand lopen, richting een sportschool. “Sporttassen of –kleding droegen zij dan weer niet. Het leek eerder of zij daar een kopje koffie gingen drinken.”Ruud’s relatie met zijn ex, Ilse Knijn, liep vorig jaar stuk. Olcay en Frans Ghazi gingen in februari van dit jaar uit elkaar.

Lees verder