Nicolette Kluijver en Joost Staudt tijdens het Televizier gala

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolette Kluijver en Joost Staudt tijdens het Televizier gala

‘Nicolette Kluijver en Joost Staudt gaan scheiden’

|
|

Laatste update:

Trouble in Paradise: Expeditie Robinson en RTL Boulevard-presentatrice Nicolette Kluijver gaat scheiden van haar man Joost Staudt.

Dit maakte De Telegraaf bekend. In eerste instantie kwam Kluijver zélf met het nieuws naar buiten. Op instagram postte ze een afbeelding met de veelzeggende tekst: “Sometimes, the best thing you can do for someone you love, is to let them go…” Wijst dit op Nicolette Kluijver en Joost Staudt zelf?

Nicolette Kluijver Instagram afbeelding: Sometimes the best thing you can do for someone you love is to let them go...

Foutje van Nicolette Kluijver

Misschien was dit niet helemaal de bedoeling? Kluijver verwijderde de foto. Later vandaag komt haar management met een statement. Na Wendy van Dijk en ex-RTL programmadirecteur Erland Galjaard zijn Nicolette Kluijver en Joost Staudt het tweede showbizzkoppel deze week dat door een moeilijke periode gaat…

Gezin van Nicolette Kluijver en Joost Staudt

Nicolette's man Joost Staudt is plastisch chirurg. Ze trouwden met elkaar in 2012 en kregen drie kinderen: Isabella (6) en de tweeling Jesse en Ana-Sofia (4). Momenteel doen Nicolette en Joost er nog alles aan om het gezin bij elkaar te houden. Er is na een aantal maanden nog steeds geen sprake van een echtscheiding. Nicolette Kluijver en Joost Staudt zijn zelfs samen met het gezin op wintersportvakantie geweest in februari. 

Expeditie Robinson

Het is nog maar twee jaar geleden dat Nicolette haar werkzaamheden bij RTL tijdelijk stopte omdat ze in gevecht was met longkanker. Inmiddels is ze alweer een tijd terug als presentatrice bij Expeditie Robinson. Sinds deze week weten we óók wie Nicolette komend seizoen gaat vergezellen, nadat Dennis Weening de zak kreeg. Kaj Gorgels is de gelukkige! Meer nieuws over de relatie van Nicolette Kluijver en Joost Staudt lees je als eerste op Superguide.

Lees verder