Olcay Gulsen en Ruud de Wild.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen en Ruud de Wild.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen verbreken na vier maanden relatie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We wisten het eigenlijk nog maar pas… En net nu we een beetje aan het idee gewend waren, is het alweer voorbij! Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn namelijk uit elkaar. De relatie is na vier maanden plotseling gestrand.

Ruud en Olcay respectvol uit elkaar

Ruud de Wild bracht het nieuws via zijn Instagram. Hij schrijft dat hij het vier maanden te gek heeft gehad met Olcay Gulsen, maar dat aan alles een einde komt. Meer wil de dj er niet over kwijt, dat zou volgens hem de liefde tekort doen. Ruud sluit nog wel af met de boodschap dat hij veel respect voor Olcay heeft. Hij noemt haar een vechter en een van de eerlijkste mensen die hij kent, en benadrukt dat veel te weinig mensen haar mooie kant kennen.

Onaangename verrassing

De vonk tussen Ruud en Olcay sloeg begin dit jaar over, nadat zij te gast was in de podcast van de dj. De breuk komt voor velen als een verrassing: de liefde leek juist volop te bloeien! Vorige week gingen ze nog samen naar Kroatië en vorige maand was het stel een weekendje naar Rome vanwege de vijftigste verjaardag van Ruud. Helaas mocht het dus uiteindelijk toch niet zo zijn… Meer spraakmakende verhalen over Olcay? Vorige week vertelden we jullie nog over een wel heel bijzonder interview!

Olcay reageert op breuk met Ruud

Olcay heeft inmiddels op de break-up met Ruud gereageerd in RTL Boulevard. Olcay liet weten graag haar gedachten op orde te krijgen na het overlijden van haar goede vriend en ex James Harris. Ze vertelt dat ze dingen daardoor anders is gaan bekijken. Eerder deze week schreef Olcay op Instagram over het overlijden. Ze noemde James Harris een geweldige, kleurrijke man.

Lees verder