katja schuurman en Najib Amhali in De Battle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
katja schuurman en Najib Amhali in De Battle

Katja Schuurman en Najib Amhali stoppen met De Battle

|
|

Laatste update:

Als er een tweede seizoen komt van De Battle, zullen Katja Schuurman en Najib Amhali bedanken voor de eer. De stunts in deze spelshow van RTL 4 zijn het duo namelijk niet in de kouwe kleren gaan zitten!

Stunts

Van ijsdansen en pottenbakken tot jezelf uithongeren op een onbewoond eiland: bekende Nederlanders moeten steeds maffere dingen doen om hun ‘fifteen minutes of fame’ met enkele minuten op te rekken. RTL speelt hier handig op in met De Battle. Hierin nemen Najib Amhali en Katja Schuurman het op tegen Gert Verhulst en James Cooke in een reeks bizarre uitdagingen, waaronder een aantal pittige stunts. En daar hadden de kandidaten zich toch een beetje op verkeken!

Blessures

Katja en Najib liepen verschillende blessures op tijdens de opnames van De Battle. “Het was een uitdaging en ik kwam uit mijn comfortzone, maar de volgende keer zeg ik nee”, vertelt Najib tegenover het ANP. Ook op Katja hoeven ze de volgende keer niet te rekenen: “Ik vind het nu leuk om nu ook andere programma’s te maken. Ik ben benieuwd wie ze volgende keer vragen!”

Beu

Of dat tweede seizoen er komt is trouwens verre van zeker. De uitzending van gisteravond trok slechts 603.000 kijkers. Het lijkt er dus op dat de kijkers de programma’s vol stunt(el)ende bekende Nederlanders een beetje beu zijn. Misschien is dat niet alleen goed nieuws voor het televisieaanbod, maar ook voor de pijnlijk geblesseerde BN’ers…

Lees verder