katja schuurman op gala gouden televizier-ring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
katja schuurman op gala gouden televizier-ring

Katja Schuurman ontkent vliegverbod: ‘Geen seks gehad op KLM-vlucht’

|
|

Laatste update:

Vorige maand kwam Katja om alle verkeerde redenen in het nieuws. Nu slaat de actrice terug in een emotionele reactie op Instagram!

Bizar

In december schreef Story dat Katja Schuurman was toegetreden tot de ‘mile high club’ tijdens een nachtvlucht van de KLM. Volgens het blad zou zij zich in het vliegtuig schuldig hebben gemaakt aan ‘grensoverschrijdend seksueel gedrag’. Katja ontkende de bizarre beschuldigingen al eerder, maar Story publiceerde dit weekend toch een artikel met de veelzeggende titel ‘Katja’s Seksvlucht van Minuut tot Minuut’. De actrice pikt het niet langer en haalt op Instagram hard uit naar de roddelrubrieken!

‘Machteloos’

“De verhalen zijn ongelooflijk kwetsend. Ze maken me heel erg verdrietig en zeker ook gefrustreerd en boos, omdat ik me machteloos voel tegenover zoveel negatief geweld”, reageert Katja. Daarnaast ontkent ze opnieuw dat ze seks heeft gehad op de betreffende vlucht en dat er sprake is van een vliegverbod. Integendeel, haar volgende vlucht bij de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is alweer geboekt. Katja smeekt dan ook om de ‘walgelijke beweringen’ aan haar adres te stoppen. “Laten we de wereld zachter en liever maken, niet lelijker”, sluit zij haar emotionele oproep dan ook af.

Lees verder