Katja Schuurman op haar huwelijk met Freek van Noortwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman op haar huwelijk met Freek van Noortwijk

Katja Schuurman slaat terug na 'seks in vliegtuig'-verhaal

|
|

Laatste update:

Volgens weekblad Story heeft actrice en RTL-gezicht Katja Schuurman zich ernstig misdragen op een recente KLM-nachtvlucht. Er zou zelfs sprake zijn geweest van 'grensoverschrijdend seksueel gedrag met een medepassagier'. Katja slaat nu keihard terug.

"Je moet niet alles geloven wat je hoort", zo verweerde ze zich vanavond in RTL Boulevard. Ze geeft toe dat ze wat te luidruchtig praatte op haar recente terugvlucht vanuit Kaapstad (ze verbleef daar voor een retraite) en belooft de volgende keer "te fluisteren". Volgens Story ligt het allemaal heel anders. Het blad sprak met "meerdere interne KLM-bronnen" die beweren dat het allemaal véél verder ging. 

'Seksueel wangedrag'

'Katja verdacht van seksueel wangedrag', zo kopt het blad zelfs. "Onder invloed van alcohol zou zij zich schandalig hebben gedragen; er zou zelfs sprake zijn geweest van – in dit geval letterlijk en figuurlijk – grensoverschrijdend seksueel gedrag met een medepassagier, op de circa elf uur durende nachtvlucht", zo claimt Story op basis van haar bronnen binnen KLM. 

Officiële waarschuwing

Katja - die overigens eerder beloofde om het nóóit meer op tv over haar seksleven te hebben - kreeg wel een officiële waarschuwing van het cabinepersoneel aan boord. Dat bevestigde haar management aan RTL Boulevard. De reden? Ze was iets te luidruchtig, maar verder was er niets aan de hand. Geruchten dat ze een vliegverbod zou hebben gekregen, weerlegde Katja vanavond eveneens. 

Lees verder