Katja Schuurman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft spijt: praat nooit meer over seks in de jacuzzi

|
|

Laatste update:

De Belgische talkshow Gert Late Night zorgde deze week voor heel wat gesprekken en niet alleen omdat presentator Gert Verhulst een taart in z’n snufferd kreeg. Gast Katja Schuurman vertelde ook uitgebreid over haar seksleven en dat ze weleens met echtgenoot Freek en 7 anderen seks in de jacuzzi heeft. Hoe dat is en hoe groot Katja’s jacuzzi precies is, zullen we nooit weten. De actrice en presentatrice belooft haar seksleven niet langer op tv te bespreken!

Met 7 mensen in de jacuzzi

Katja Schuurman en vriend Freek van Noortwijk nodigen weleens anderen uit in hun bed. De Nederlandse sprak uitgebreid bij Gert Verhulst over haar slaapkamergeheimen. Hoogtepunt was het jacuzzi-avontuur waarbij Katja en Freek badderen met wel 7 mensen. Schuurmans heeft nu spijt dat ze dat verteld heeft. Dit schrijft ze op Instagram.

"Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen"

Ze is trouwens niet de enige BN’er die open is over haar seksleven. Olcay Gülsen kan er ook wat van en praat graag over de seks die ze had met Ruud de Wild.

Geen seksverhalen meer op tv

Katja schrijft verder dat ze gelooft dat deze seksuele avontuurtjes bevrijdend zijn voor veel mensen. Tegelijkertijd begrijpt ze ook dat niet iedereen zit te wachten op haar seksverhalen, dus dit was de laatste keer dat ze die deelde op televisie.

"Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven."

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk stapten in juni in het huwelijksbootje.

Lees verder