katja schuurman op gala gouden televizier-ring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
katja schuurman op gala gouden televizier-ring

‘RTL bang voor imagoschade na ‘seksvlucht’ Katja Schuurman’

|
|

Laatste update:

Vorige week kwam Katja Schuurman in opspraak nadat ze zich schuldig zou hebben gemaakt aan ‘grensoverschrijdend seksueel gedrag’ op een KLM-vlucht. Volgens Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker doet RTL er nu alles aan om dit relletje te sussen!

Waarschuwing

Vorige week was Katja Schuurman te gast bij Beau. Zij was uitgenodigd om haar nieuwe spelshow De Battle te promoten. Maar ze greep ook meteen de kans om de berichten in de Story tegen te spreken. Daarin viel te lezen dat zij zich schuldig had gemaakt aan ‘grensoverschrijdend seksueel gedrag’ op een nachtvlucht van KLM. Volgens de presentatrice zou zij alleen maar een waarschuwing hebben gekregen omdat ze te hard praatte. Maar Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker meent dat RTL dondersgoed weet hoe het zit!

Onder de pet

Op Twitter schrijft de bladenmaker dat RTL Boulevard ‘expliciete tips’ heeft gekregen over het vermeende wangedrag van Katja. Uit angst voor imagoschade voor de RTL-diva zou de redactie deze informatie echter onder de pet hebben gehouden. Zo werd de presentatrice door Beau niet geconfronteerd met haar officiële waarschuwing van KLM. Volgens een insider op de Mediacourant wordt dit uitzonderlijke middel alleen maar toegepast bij passagiers die zich enorm misdragen. De presentatrice relativeerde de opmerkelijke beschuldigingen al eerder. “Je moet niet alles geloven wat je hoort”, aldus Katja.

Lees verder