Olcay Gulsen in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen in RTL Boulevard

‘Olcay Gulsen verruilt RTL Boulevard voor Shownieuws’

|
|

Laatste update:

Afgelopen vrijdag nam Olcay Gulsen nog afscheid van RTL Boulevard, waar ze vijf jaar als verslaggever werkte. Nu ze overstapt naar Talpa neemt ze alleen géén afscheid van BN'er-nieuws: SBS 6 voegt Olcay namelijk toe aan Shownieuws.

Dat maakt Talpa-adviseur Erland Galjaard bekend tegenover BuzzE. Hij haalde Olcay zelf binnen en bevestigt dat ze nu naar Shownieuws gaat. Slechts een paar dagen geleden nam ze nog afscheid van het voltallige Boulevard-team:

SBS6 in de lift

Olcay maakt deel uit van SBS6' nieuwe koers, die eigenlijk vorige week officieus in gang werd gezet met de terugkeer van Lingo en Man Bijt Hond. Ze gaat onder meer een maatschappelijk getint programma maken over huiselijk geweld, waar ze vroeger zelf ook mee te maken kreeg. Wanneer ze plaatsneemt achter de Shownieuws-desk, is helaas nog niet bekend. 

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Over, euhm, roddelnieuws gesproken: Olcay haalt regelmatig de bladen. Ook deze week nog, toen radio-dj Ruud de Wild reageerde op geruchten dat hij toch weer een setje vormt met Olcay. Dit komt allemaal nadat ze vorige week toevallig samen in RTL Boulevard zaten - en dat zorgde voor nogal wat ongemakkelijke momentjes. Maar... eind goed, al goed: Olcay en Ruud zijn tóch weer aan het daten!

Lees verder