Portret Ruud de Wild

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Portret Ruud de Wild

Ruud de Wild bevestigt: ‘Olcay en ik zijn weer aan het daten’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De geruchten gingen al langer, maar Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn weer aan het daten. Dat bevestigde de dj in zijn eigen radioprogramma!

Gentleman

Willibrord Frequin was dit weekend te gast in het radioprogramma van Ruud de Wild. Normaal stelt de presentator de vragen, maar de babbelzieke oud-journalist draaide de rollen al snel om. Frequin wilde namelijk weten wat er waar was van de geruchten dat de dj weer aan het daten was met Olcay. Ruud, altijd de gentleman, ontweek de vraag in eerste instantie. “Ja, dat moet je haar zelf vragen. Je hebt haar nummer”, antwoordde hij. Maar zo makkelijk kwam hij er niet van af!

Tortelduifjes

Frequin beet door... en niet zonder resultaat! “We daten ja, we daten”, erkende De Wild uiteindelijk schoorvoetend. Hierop wilde de brutale Brabander ook weten of het powerkoppel ook alweer het bed deelden. De dj liet echter niet het achterste van zijn tong zien. “Dat denk ik niet, maar ik beloof niets”, aldus De Wild. Helemaal nieuws is het ook weer niet. Olcay onthulde eerder deze week al dat er weer volop contact is tussen het tweetal. Naar verluidt is de vonk weer overgeslagen na hun spraakmakende hereniging in RTL Boulevard. De (voormalige) tortelduifjes gingen na de opnames wat drinken en toen begon het circus weer van voor af aan!

Lees verder