Olcay Gulsen is weer aan het daten met Ruud de Wild.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen is weer aan het daten met Ruud de Wild.

Jaaaa! ’Olcay en Ruud daten weer’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Eerder dit jaar liep de relatie tussen presentatrice Olcay Gulsen en ster-DJ Ruud de Wild jammerlijk op de klippen. Gulsen zegt nu dat het stel toch weer aan het daten is.

In juni van dit jaar gingen Olcay en Ruud uit elkaar, terwijl we eigenlijk pas nét wisten dat ze een setje waren. De split ging op vriendelijke wijze: Gulsen hoorde dat haar eerste serieuze vriend plotseling was overleden, en had wat tijd nodig om de klap te verwerken.

Geruchten over een mogelijke relatie tussen de twee gingen al een tijdje en dat maakte het er ook niet makkelijker op. Olcay deed vervolgens ook nog een paar opmerkelijke uitspraken in de media, wat haar op veel kritiek kwam te staan, dus het is begrijpelijk dat ze even een stapje terug moest doen.

Olcay en Ruud, Ruud en Olcay

Daarnaast lagen ineens ook allerlei details over het seksleven van de twee op straat. Ruud de Wild zei in een interview met de Volkskrant dat het stel zich enorm opgejaagd voelde door alle publiciteit. Niet gek dus, dat ze even een adempauze inlasten.

Gulsen en De Wild waren vrijdag allebei te gast bij RTL Boulevard, en gedroegen zich als een stel pubers. Tegen dit programma bevestigde Olcay dat ze na de show iets zijn gaan drinken, en het erg gezellig was. De twee zijn dus weer aan het daten maar Gulsen benadrukt dat ze het allemaal ‘erg rustig aan doen’. Hopelijk ligt het stel de komende tijd wat minder onder het vergrootglas.

Olcay Gulsen maakte eerder dit jaar de overstap van RTL naar SBS. Dit najaar begint daar haar eerste tv-programma: een show over huiselijk geweld.

Lees verder