Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Ongemakkelijk: Olcay Gulsen en Ruud de Wild herenigd in RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Er zat vrijdagavond een dikke vette olifant in de studio van RTL Boulevard. Exen Ruud de Wild en Olcay Gulsen zaten in dezelfde uitzending en dat zorgde voor ongemakkelijke momentjes. 

Olcay is uiteraard een vast gezicht van RTL Boulevard (al vertrekt ze binnenkort naar Talpa). Ruud maakte echter óók zijn opwachting om het nieuwe Taylor Swift-album te bespreken. Giechelen, ongemakkelijke momentjes, plaagstootjes naar elkaar: het zat er allemaal in. Het is ook weer niet zo gek, aangezien hun break-up nog redelijk vers is.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

"Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden”, zei Ruud recent over hun huidige 'relatiestatus'. En dat er nog wel enige chemie was, zag je meteen. Het zorgde allemaal wel voor een apart sfeertje met ongemakkelijke lach-momenten over en weer. Dit viel ook twitteraars op, die zelfs spreken van ''t meest ongemakkelijke ooit'. 

'Blij dat het erop zit'

Presentatrice Bridget Maasland kon haar lach amper bedwingen. 'Wat gaat het toch snel als je het gezellig hebt', zei zei, waarna de studio begon te gieren. Ook co-presentator Luuk Ikink kon het niet laten om toch nog even wat te zeggen over deze gespannen situatie. Hij lachte en zei: "We zijn blij dat het voorbij is". 

Lees verder