Ruud de Wild

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruud de Wild

Ruud de Wild onthult reden breuk Olcay Gulsen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ruud de Wild en Olcay Gulsen vormden eerder dit jaar een spraakmakend setje. In een interview met De Volkskrant blikt de dj terug op deze turbulente periode.

Intiem

In maart werd bekend dat Ruud de Wild en Olcay Gulsen een koppel vormden. Het kersverse stel probeerde hun relatie geheim te houden voor de buitenwereld, maar dat pakte net iets anders uit. Al snel lagen intieme details over hun seksleven op straat. Alle aandacht voor hun relatie heeft er toe bijgedragen dat het stel na vier maanden een punt zette achter hun relatie.

‘Opgejaagd’

“Ik ben al best een tijdje bekend, maar al die aandacht voor haar en mij vond ik heel heftig”, zo vertelt Ruud in een interview met De Volkskrant. “We werden opgejaagd door de pers, kregen amper tijd samen iets op te bouwen en toen overleed haar ex. Voor allebei was het beter om rust te nemen, overzicht te krijgen”, aldus de dj.

Herkansing

Ondanks het stranden van de relatie, koestert hij nog warme gevoelens voor zijn ex. Over de huidige stand van hun zaken wil hij echter niets kwijt. "Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden”, zo verklaart Ruud. Dat klinkt alsof de deur naar een herkansing nog altijd wagenwijd openstaat!

Lees verder