James Spader als Red in The Blacklist Seizoen 8

Veronica Superguide logo
James Spader als Red in The Blacklist Seizoen 8

Nieuw op Netflix in maart 2021

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De (korte) maand februari is alweer bijna afgelopen en dat betekent dat er binnenkort weer veel nieuwe Netflix-titels verschijnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het langverwachte zevende seizoen van The Blacklist, de Amerikaans serie The Bold Type en de heerlijke familiefilm Yes Day?

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Series

Sky Rojo

"Sensueel, explosief, meeslepend, actievol en vol misdaad." Dat zijn de elementen van de spannende serie Sky Rojo die vanaf 19 maart op Netflix te zien is. De reeks draait om drie ex-prostituees, die uit de handen van hun pooier ontsnapt zijn. Zijn gevaarlijke club van mensensmokkelaars maakt jacht op ze, maar ze kunnen onmogelijk naar de politie! Coral (Verónica Sánchez), Gina (Yany Prado) en Wendy (Lali Espósito) vluchten voor hun leven, en plegen zélf de ene na de andere misdaad om te ontsnappen aan… de misdaad! Je begrijpt: de verwachtingen zijn hooggespannen

Sky Rojo is vanaf 19 maart te zien.

Anne+ (seizoen 1 en 2)

Recent werd niet alleen onthuld dat er een film komt van de NPO-reeks Anne+, want ook de eerste twee seizoenen komen naar Netflix! Deze serie gaat over de 24-jarige Anne die op zichzelf gaat wonen in het drukke Amsterdam. En dat gaat niet helemaal van een leien dakje. Een ontmoeting met een ex-liefje van vier jaar geleden laat haar namelijk terugdenken aan alle relaties die ze heeft gehad tijdens haar studententijd. 

De eerste twee seizoenen van Anne+ verschijnen op 4 maart.

The Bold Type (seizoen 1 t/m 4)

Videoland-kijkers hebben al lang en breed van deze serie kunnen genieten, maar vanaf begin maart kunnen ook de Netflix-gebruikers beste vrienden Jane, Sutton en Kat ontmoeten! Deze ‘powervrouwen’ combineren hun carrière bij vrouwentijdschrift Scarlet met ingewikkelde liefdesaffaires, bijzondere vriendschappen en het stadsleven. De eerste vier seizoenen komen naar Netflix, seizoen 5 sluit de reeks later af.

The Bold Type is vanaf 1 maart te zien.

The One

Kun je echt je perfecte partner vinden met behulp van een DNA-test? Dat is de belangrijkste vraag die moet worden beantwoord in de dramaserie The One. De reeks speelt zich af in een wereld waar een DNA-test je perfecte match kan vinden – oftewel je ‘soulmate’ voor het leven. Aan actrice Hannah Ware de eer om de hoofdrol te spelen.

The One is vanaf 12 maart te zien.

The Blacklist (seizoen 7)

Het is misschien een beetje laat, maar in maart staat dan eindelijk het zevende seizoen van The Blacklist op Netflix. En er staat James Spader (Raymond Reddington) natuurlijk weer een hoop te wachten. Red is namelijk gedrogeerd en ontvoerd door Katarina, maar Liz en de taskforce hebben nog vele onbeantwoorde vragen over zijn ware identiteit. Of ze daar de antwoorden op krijgen die ze hopen, is nog maar de vraag: er staat ze namelijk een bijzonder einde te wachten.

Het zevende seizoen The Blacklist is vanaf 14 maart te zien.

Rebecka Martinsson (seizoen 2)

In het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Rebecka Martinsson overlijdt een jeugdvriendin van Rebecka waarna ze besluit om terug te verhuizen naar Kiruna, de plek waar ze is opgegroeid. Al snel ontdekt ze dat haar vriendin is vermoord en dat zet haar voor vraagtekens: wat is er gebeurd en belangrijker nog: wie is de dader? Samen met rechercheur Anne-Maria en haar collega Sven-Erik gaat ze op onderzoek uit.

Seizoen 2 van Rebecka Martinsson is vanaf 1 maart te zien op Netflix.

Formula 1: Drive to Survive (seizoen 3)

Max Verstappen-fans opgelet! Maart is namelijk niet alleen de maand waarin de Grand Prix weer van start gaat, maar ook de maand waarin het derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive op Netflix te zien is. In deze prachtige docuserie blikken we terug op het bijzondere racejaar 2020: het jaar waarin Lewis Hamilton race na race wist te winnen van zijn concurrenten, corona roet in het eten gooide van vele races (waaronder die van de Grand Prix in Zandvoort) en er heftige crashes plaatsvonden.

Het derde seizoen Formula 1: Drive to Survive is vanaf 19 maart te zien.

Wafeltje en Mochi

Naast alle series voor de volwassenen denkt Netflix natuurlijk ook aan de kleintjes met de schattige reeks Wafeltje en Mochi. De supermarkteigenaar, gespeeld door niemand minder dan Michelle Obama, stuurt deze schattige wezentjes de wereld over zodat ze goede chef-koks kunnen worden. De vraag is alleen: gaat dat lukken of hebben ze toch nog wat zekerheid nodig?

Wafeltjes en Mochi is vanaf 16 maart te zien.

Country Comfort

Zangeres Katharine McPhee laat zich in de aankomende sitcom Country Comfort van een hele andere kant zien. Ze kruipt namelijk in het leven van aspirant-zangeres Bailey, die het leven op het podium tijdelijk verruilt om te werken als oppas voor de vijf kinderen van cowboy Beau (Eddie Cibrian). Ze bouwt al snel een hechte band op met alle familieleden die haar helpen om haar muzikale carrière weer van de grond te krijgen.

Country Comfort is vanaf 19 maart te zien.

Marriage of Mortgage

Netflix brengt populaire realityshows als Married at First Sight en Kopen zonder kijken samen in de ultieme realityshow. De kandidaten van Marriage of Mortgage moeten namelijk kiezen tussen: de bruiloft van hun dromen óf het huis waar ze misschien al jaren op hopen. Weddingplanner Sarah Miller en makelaar Nichole Holmes strijden tegen elkaar om de deelnemers in hun kamp te krijgen! Bekijk hier nog meer realityshows die je niet mag missen.

Marriage of Mortgage is vanaf 10 maart te zien.

Love Alarm (seizoen 2)

Love Alarm is in korte tijd een van de grootste K-drama’s op Netflix geworden en daarom kan de streamingdienst niet achterblijven met het tweede seizoen. Deze Koreaanse Original draait om een app die de gebruiker zal vertellen of iemand binnen 3 meter afstand romantische gevoelens voor je heeft. Dit lijkt misschien ideaal, maar het verstoort het leven van de jonge Jojo enorm. Plots zit ze gevangen in een driehoeksverhouding met Lee Hye-Yeong en zijn beste vriend Hwang Sun-oh.

Het tweede seizoen Love Alarm is vanaf 12 maart te zien.

Deze series verschijnen ook in maart:

 • Shaun het schaap: Avonturen op de boerderij (1 maart)
 • Pacific Rim: The Black (4 maart)
 • Bombay Beguns (8 maart)
 • The Houseboat (9 maart)
 • StarBeam (9 maart)
 • Caïd (10 maart)
 • Paradise PD (12 maart)
 • Abla Fahita (15 maart)
 • Zero Chill (15 maart)
 • Wallander (16 maart)
 • Love (ft. Marriage and Divorce) (21 maart)
 • Quién mató a Sara? (24 maart)
 • Dota: Dragon’s Blood (25 maart)
 • Shtisel (25 maart)
 • Magic for Humans Spain (26 maart)
 • Nailed It! (26 maart)
 • The Irregulars (26 maart)
 • Haunted: Latinoamérica (31 maart)

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Films

Moxie

In de Amerikaanse komedie-dramafilm Moxie van Amy Poeler ontketent een verlegen 16-jarige meid (Hadley Robinson) een heuse revolutie. Geïnspireerd door haar zelfverzekerde vriendin en het rebelse verleden van haar moeder (tevens gespeeld door Amy Poehler) publiceert ze namelijk anoniem een tijdschrift om zo seksisme op haar middelbare school een halt toe te roepen.

Moxie staat vanaf 3 maart op Netflix.

Yes Day

Ben je het zat om constant maar ‘nee’ te moeten verkopen aan je kinderen (of aan wie dan ook)? Wie weet heb je dan wel wat aan de tips uit de film Yes Day (wat je bijvoorbeeld vooral niet moet doen). Dit stel (gespeeld door Jennifer Garner en Lawrence Grey) besluiten om hun kinderen voor één dag de regels te laten bepalen. En dat is het begin van een wild familieavontuur! De vraag is alleen: is deze dag voor herhaling vatbaar of krijgt het koppel vreselijke spijt van hun keuze?

Yes Day is vanaf 12 maart te zien.

A Week Away

Fans van films als Camp Rock en High School Musical moeten nu goed hun aandacht erbij houden, want we hebben de ultieme tip gevonden! In de film A Week Away staat de onrustige tiener Will Hawkins (Kevin Quinn) na een aanvaring voor een kruispunt: óf hij gaat naar een jeugdgevangenis of hij gaat vrijwillig naar een christelijk zomerkamp. Hij kiest voor het tweede en dat kan nog weleens voor verrassende wendingen zorgen! Hij voelt zich namelijk eerst totaal niet op zijn gemak tot hij een van de vaste kampeerders ontmoet (gespeeld door Bailee Maison). Zij laat hem dingen voelen die compleet nieuw voor hem zijn.

A Week Away is vanaf 26 maart te zien.

Men, Women & Children

Ansel Elgort, Adam Sandler en Judy Greer verenigen zich in de arthousefilm Men, Women en Children. Deze film volgt het verhaal van een groep middelbare scholieren en hun ouders als ze proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, de vorm van communicatie, hun zelfbeeld en hun liefdesleven heeft veranderd. Ieder heeft zo zijn eigen problemen, dat is wel duidelijk!

Men, Women & Children is vanaf 1 maart te zien.

Sentinelle

Van de succesvolle Franse serie Lupin springen we over naar de Franse wraakfilm Sentinelle. Die film volgt de 33-jarige Klara die voor het Franse leger werkt. Na een traumatische tijd in Syrië wordt ze overgeplaatst naar het vrij rustige Nice. Daar doet ze er alles aan om de man te vinden die haar zus heeft aangevallen en verkracht.

Sentinelle is vanaf 5 maart te zien.

Despicable Me 3

Na 'wraak' is het gelukkig ook tijd voor wat gezelligheid in de vorm van die lieve gele wezentjes: de Minions, natuurlijk! Gru verliest in deze derde film van Verschrikkelijke Ikke 3 zijn baan als hij een jaren 80-kindsterretje, nu superschurk, niet weet te pakken. Maar gelukkig is er ook tijd voor wat positiviteit in zijn leven. Hij ontdekt namelijk dat hij een tweelingbroer heeft en krijgt er dus weer familie bij.

Despicable Me 3 is vanaf 8 maart te zien.

On the Basis of Sex

De op waarheid gebaseerde film On the basis of sex draait om Ruth Bader Ginsburg die in 1971 worstelt met discriminatie op basis van haar geslacht. Samen met haar man stuit zij op een zaak die haar carrière en het rechtssysteem voorgoed zou kunnen veranderen.

On The Basis of Sex is vanaf 9 maart te zien.

Doris 

Tjitske Reidinga kruipt in deze verfilming uit 2018 in de rol van Doris. Deze gescheiden vrouw en moeder van twee kinderen is op de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag op een dood punt in haar leven: ze weet niet wat ze wil, wat ze kan en waar ze naar toe moet. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terechtgekomen. De vraag is: kan ze het tij nog keren? 

Doris is vanaf 20 maart te zien. Nu al zin in een Nederlandse romcom? Bekijk hier dan alvast onze top-25.

Verder ook nieuw in maart:

 • S.W.A.T. Fireflight (1 maart)
 • No Country For Old Men (1 maart)
 • Connected (1 maart)
 • Lego Marvel Spider-Man: Vexed by Venom (1 maart)
 • All of Us (1 maart)
 • The Secret of Happiness (3 maart)
 • Gossip (3 maart)
 • 1939 (3 maart)
 • Bitchkram (3 maart)
 • Joker (3 maart)
 • Buladó (5 maart)
 • Dean (8 maart)
 • Das Hausboot (9 maart)
 • De Belofte van Pisa (10 maart)
 • 10 000 Hours (10 maart)
 • A Month in Thailand (10 maart)
 • Alt Love Building (10 maart)
 • Linas kvällsbok (10 maart)
 • Departe De Tine (10 maart)
 • Kära släkten (10 maart)
 • Dear John (10 maart)
 • Framed (10 maart)
 • Gossip (10 maart)
 • Hur många kramar finns det i världen? (10 maart)
 • Kyra Kiralina (10 maart)
 • Klara (10 maart)
 • Live (10 maart)
 • Love Building (10 maart)
 • Marita (10 maart)
 • Den vita katten (10 maart)
 • Strajerii (10 maart)
 • The Lady in Black (10 maart)
 • Jönssonligan får guldfeber (10 maart)
 • The Block Island Sound (11 maart)
 • Hope Gap (11 maart)
 • Kağıttan Hayatlar (12 maart)
 • Paper Lives (12 maart)
 • Vice (15 maart)
 • Relic (17 maart)
 • Wat is dan liefde (17 maart)
 • Cabras da Peste (18 maart)
 • Deadly Illusions (18 maart)
 • Sin Hijos (19 maart)
 • The Yin Yang Master (19 maart)
 • Kin (20 maart)
 • The Hero (22 maart)
 • Loyiso Gola: Unlearning (23 maart)
 • Honest Thief (24 maart)
 • Spike en de magische steen (24 maart)
 • The Secret: Dare to Dream (24 maart)
 • De geheime dienst voor magie (25 maart)
 • Frun Tillhanda (25 maart)
 • Från och med herr Gunnar Papphammar (25 maart)
 • House of Angels: The Second Summer (25 maart)
 • Här har du ditt liv (25 maart)
 • Jazzgossen (25 maart)
 • Julie (25 maart)
 • Jönssonligan dyker upp igen (25 maart)
 • Kocken (25 maart)
 • Kärlek 65 (25 maart)
 • Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen (25 maart)
 • Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen (25 maart)
 • Lilla Jönssonligan på kollo (25 maart)
 • Lilla Jönssonligan på styva linan (25 maart)
 • Midnattssolens son (25 maart)
 • Misa en de Wolven (25 maart)
 • Nionde Kompaniet (25 maart)
 • Pojken i trädet (25 maart)
 • Rosa: The Movie (25 maart)
 • Sara lär sig folkvett (25 maart)
 • Scener ur ett kändisskap (25 maart)
 • Sean Banan (25 maart)
 • Sebbe (25 maart)
 • Seeking Temporary Wife (25 maart)
 • SOPOR (25 maart)
 • Sulla Stessa Onda (25 maart)
 • Swedes at Sea (25 maart)
 • Tärningen är kastad (25 maart)
 • Värmlänningarna (25 maart)
 • Bad Trip (26 maart)
 • Black is Beltza (26 maart)
 • Pagglait (26 maart)
 • Rogue (29 maart)
 • De Octonauten en de Ring van Vuur (30 maart)
 • A cavallo della tigre (31 maart)
 • Anonimo Veneziano (31 maart)
 • Belle Ma Povere (31 maart)
 • Caterina Va in Città (31 maart)
 • Chi m'ha visto (31 maart)
 • Dèmoni (31 maart)
 • Dèmoni 2 (31 maart)
 • Ex - Amici come prima! (31 maart)
 • Fantozzi subisce ancora (31 maart)
 • Fratelli unici (31 maart)
 • I figli di nessuno (31 maart)
 • Io Che Amo Solo Te (31 maart)
 • L'amore, il solo e l'altre stelle (31 maart)
 • L'emigrante (31 maart)
 • La Tenerezza (31 maart)
 • Lazzarella (31 maart)
 • Nessuno Mi Può Giudicare (31 maart)
 • Not A Game (31 maart)
 • Passione Sinistra (31 maart)
 • Permette? Alberto Sordi (31 maart)
 • Poli Opposti (31 maart)
 • Rugantino (31 maart)
 • Scusate Se Esisto! (31 maart)
 • Tutte lo vogliono (31 maart)
 • Una farfalla con le ali insanguinate (31 maart)
 • Un fidanzato per mia moglie (31 maart)
 • Viva l'Italia (31 maart)

Documentaire

Murder Among the Mormons

De waargebeurde mini-serie Murder Among the Mormons draait om de bombardementen in Salt Lake City in 1985 die de lokale Mormoonse gemeenschap schokten en de historische fundamenten van de Kerk van Jezus Christmas de Heiligen der Laatste Dagen bedreigden. Er wordt een hoog spel gespeeld met een dodelijke afloop die een wereldwijde kerk op zijn grondvesten doet schudden.

Murder Among the Mormons is vanaf 3 maart te zien.

The Lost Pirate Kingdom (seizoen 1)

Fans van The Pirates of the Caribbean opgelet! Ben je verzot op piraten en wil je er alles over weten? Dan is The Lost Pirate Kingdom echt wat voor jou. In deze reeks vertellen experts over piraten die vroeger de zeeën onveilig maakten. Hoe was het leven aan boord en hoe ontstonden de zeeslagen? In deze serie komen we dit en meer te weten! Leuk detail: de reeks wordt ingesproken door David Attenborough.

The Lost Pirate Kingdom is vanaf 15 maart te zien.

Last Chance U: Basketball

Vijf seizoenen lang volgden we in de Netflix-show Last Chance U het wel en wee van diverse footballspelers op een community college, maar dat is nu verleden tijd. De spin-off hiervan volgt namelijk het ELAC-team uit East Los Angeles die maar al te graag het Californische basketbalkampioenschap wil winnen. Onder leiding van een gemotiveerde coach strijden ze tegen elkaar, hun onzekerheden en hun emoties op en buiten het veld. Genoeg gezien? Deze sportdocu's zijn ook zeker de moeite waard.

Last Chance U: Basketball is vanaf 10 maart te zien.

Verder ook te zien vanaf maart:

 • Biggie: I Got A Story to Tell (1 maart)
 • Nevenka (5 maart)
 • Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (17 maart)
 • Seaspiracy (24 maart)

Nieuw op Netflix

De releases van maart 2021 zien er natuurlijk geweldig uit, maar je hebt vast ook nog niet alle nieuwe titels uit februari gezien. Bekijk hier snel terug welke films en series je echt nog eens moet zien met o.a. Twilight, To All The Boys: Always and Forever en de Jurassic-films

Lees verder