Bankplakkers #6: News of the World, To All The Boys 3 en The Vanishing at the Cecil Hotel

Door Redactie
Bankplakkers: News of the World, To All The Boys 3 en The Vanishing at the Cecil Hotel

We zijn alweer bij de zesde Bankplakkers-aflevering aangekomen! Steven Kok, Peter Koelewijn en Debby Nobel bespreken deze week de films News of the World en To All the Boys: Always and Forever, en een verdwijning in het beruchte Cecil Hotel. Oh en de TV Koning is terug van zijn skivakantie!

Peter Koelewijn bijt de spits af met de nieuwe Tom Hanks-film op Netflix. Is News of the World is een briljante western of kan hij als een oude krant gelijk de kattenbak in? Debby Nobel heeft haarzelf opgesloten afgelopen weekend om de To All The Boys-trilogie te bingen. To All the Boys: Always and Forever was dé grote Valentijnsrelease van Netflix, maar is onze eeuwige romanticus het daar ook mee eens?

Een mysterieuze verdwijning

Verder schrokte Steven de nieuwe misdaadsensatie van Netflix naar binnen. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel. Het beruchtste hotel van Los Angeles kreeg een nog onguurdere reputatie met de mysterieuze verdwijning van Elisa Lam. Rare shit, maar blijft het vier afleveringen boeiend?

De TV Koning is Op Zoek Naar Maria

Wie ook op zoek is naar iemand, is de TV Koning! Na een korte skivakantie kan hij zijn koninklijke mond niet dichthouden over ene Maria, die de hoofdrol in de nieuwe The Sound of Music-musical gaat spelen. En blijkbaar wordt er zelfs een talentenjacht omheen gehouden en op tv uitgezonden vanaf deze week?

Welke series gingen veel te lang door?

Naast vaste items zoals het laatste nieuws en de Geluidskluis, behandelen de Bankplakkers niet 1 maar 2 luisteraarsvragen! Eentje is welke series zij echt veel te lang vonden doorgaan. J.J. Abrams luister je mee?

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts