Cool! The Blacklist kiest voor bijzonder einde van seizoen 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cool! The Blacklist kiest voor bijzonder einde van seizoen 7

Cool! The Blacklist kiest voor bijzonder einde van seizoen 7

|
|

Laatste update:

De laatste aflevering van seizoen 7 van The Blacklist wordt wel heel bijzonder! Er is namelijk gekozen voor een hybride tussen live-action en animatie. The Blacklist kiest voor deze unieke seizoensfinale, omdat de productie van de serie werd stilgelegd als gevolg van de coronacrisis.

The Blacklist als hybride animatieserie

De makers van The Blacklist waren halverwege met het filmen van de laatste aflevering van seizoen 7 toen de productie stilgelegd moest worden vanwege de uitbraak van het coronavirus… Om het seizoen toch nog te kunnen afsluiten, is (via THR) gekozen voor een unieke aanpak. Aflevering 19 wordt namelijk voorzien van animatie, gecombineerd met de live-action-beelden die al gefilmd waren. De acteurs hebben thuis hun dialoog opgenomen, zodat de twee stijlen zo naadloos mogelijk in elkaar overlopen.

Seizoen 7 van The Blacklist nu op Videoland

Seizoen 7 van The Blacklist is nu te zien op Videoland. De streamingdienst voegt elke week een nieuwe aflevering van de crimineel goede serie toe. Helaas duurt het nog wel even voordat we het eindresultaat van bovenstaande live-action-animatie-mix mogen bewonderen… Aflevering 10 is namelijk de meest recente toevoeging op Videoland.

Zoals altijd eindigen we echter graag met goed nieuws. Daarom hierbij de reminder dat The Blacklist inmiddels verlengd is met een achtste seizoen! Ook wijzen we je graag nog even op dit toplijstje met de nieuwste films en series op Videoland.

Lees verder