Hoera! The Blacklist is nu al verlengd met een achtste seizoen

Door Alie Sierkstra
Hoera! The Blacklist is nu al verlengd met een achtste seizoen

Ondanks dat we er waarschijnlijk nog wel even op moeten wachten, hebben we toch alvast goed nieuws voor fans van The Blacklist. De Amerikaanse zender NBC heeft namelijk laten weten The Blacklist te verlengen met een achtste seizoen. En nog beter: de zender is ook daarna nog lang niet van plan te stoppen met hun successerie!

Maak je op voor The Blacklist seizoen 8

We zitten nog braaf te wachten tot we het zevende seizoen van The Blacklist op Netflix kunnen checken. Toch zijn we opgelucht dat het avontuur van Raymond 'Red' Reddington (James Spader) verlengd is met een achtste seizoen. We zijn namelijk nog lang niet klaar met deze crimineel goede serie

Waar gaat The Blacklist over?

In The Blacklist volgen we Red, die bereid is om de overheid te helpen. Maar dan wel onder de voorwaarde dat hij samen met agente Elizabeth Keen de criminelen op zijn blacklist op mag sporen. Wat is het verband tussen Elizabeth en Red? En wat speelt er nog meer in het leven van de kersverse FBI-agente? 

Achtste seizoen The Blacklist op Netflix?

Helaas hebben we nog geen idee waar seizoen 8 van The Blacklist over gaat… Of nou ja, misschien is dat in verband met spoilers maar goed ook! Begin 2021 wordt namelijk pas het zevende seizoen op Netflix verwacht. Grote kans dat seizoen 8 hier dus pas in 2022 te zien is. Wel kunnen we (via Deadline) vast verklappen dat de volledige cast weer komt opdraven!