The Blacklist seizoen 7 een feit!

Veronica Superguide logo
The Blacklist seizoen 7 een feit!

The Blacklist seizoen 7 een feit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is bevestigd: seizoen 7 van The Blacklist staat officieel op de planning! NBC gaat aan de slag met nieuwe afleveringen voor de misdaadserie, waarin de gehele originele cast terugkeert, meldt Variety

The Blacklist blijft kijkcijferhit

In 2013 was de serie voor het eerst te zien op tv, waarna het meteen een grote hit werd. Binnen twee weken stegen de kijkcijfers enorm en al snel was The Blacklist het best bekeken programma op de zender NBC. Tegenwoordig gaat het nog steeds steady met de populariteit van de serie: seizoen 6 doet het erg goed en het was slechts afwachten tot seizoen 7 officieel zou worden bevestigd. 

Signature series 

Lisa Katz en Tracey Pakosta, medevoorzitters van NBC Scripted Programming verklaren in een statement erg blij te zijn met een nieuw seizoen en The Blacklist graag de 'signature series' van NBC te willen maken.“Congratulations to our amazing producers, cast and crew, all of whom continue to work at the top of their game and make ‘The Blacklist’ one of NBC’s signature series." 

Lekker veel kijkvoer! 

Wanneer het zevende seizoen op tv komt is nog niet bekend. Momenteel is seizoen 6 te zien op RTL 5 en staan de eerste 5 seizoenen op Netflix. Mocht je hier nog niet genoeg aan hebben, kun je ook nog de spin-off The Blacklist: Redemption kijken op Videoland. Bingewatchen dus! 

Lees verder