Famke Janssen in zwart-wit poserend in jurk voor The Blacklist

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Famke Janssen in zwart-wit poserend in jurk voor The Blacklist

Famke Janssen schittert in The Blacklist: Redemption

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in The Blacklist: Redemption. De acht afleveringen tellende spin-off van de populaire serie The Blacklist is binnenkort bij Videoland én RTL 5 te zien!

The Blacklist: Redemption

In The Blacklist: Redemption volgen we het verhaal van Tom Keen (Ryan Eggold) die zich verenigt met de briljante en sluwe Susan Hargrave (Famke Janssen). Zij heeft de leiding over een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt. 

Als Keen op jacht is naar de aanvaller van zijn partner Elizabeth komt hij achter de ware identiteit van Susan. Terwijl ze samenwerken, begint Tom zijn persoonlijke missie om achter zijn ware, schimmige, verleden te komen.

Susan Hargrave

Famke Janssen werd in het derde seizoen van The Blacklist in het personage Susan Hargrave geïntroduceerd. Naast Famke Janssen en Ryan Eggold maken ook Edi Gathegi, Tawny Cypress en Adrian Martinez deel uit van de cast.

Videoland en RTL 5

Bij Videoland zie je vanaf 1 april vier zaterdagen op rij twee afleveringen. The Blacklist: Redemption start bij RTL 5 op maandag 10 april om 21.30 uur, direct na The Blacklist. De daaropvolgende afleveringen worden op maandag om 20.30 uur uitgezonden.

Lees verder