Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Videoland breidde zijn aanbod afgelopen week weer verder uit! Het ging om een aantal fijne films en een aantal leuke series. We noemen bijvoorbeeld de spannende Resident Evil-films en het derde seizoen van de comedy Future Man. Deze nieuwe titels zijn nu te vinden op Videoland!

Films

Good Kill

De thriller Good Kill speelt zich af in de schimmige wereld van de drone-oorlogsvoering. Het lijkt misschien op een videogame, maar er staan wel echte levens op het spel… Air Force-piloot Tom Egan vecht tegen de Taliban vanuit een container in de woestijn van Las Vegas, maar hij verlangt ernaar om weer in de cockpit te kruipen. Wanneer hij plots geheimzinnige orders van de CIA krijgt, zet dat de relatie met zijn vrouw echter onder zware druk.

Resident Evil-films

Videoland voegde afgelopen week maar liefst drie Resident Evil-films toe aan het aanbod. Het gaat om de eerste film (simpelweg Resident Evil genoemd) en de opvolgers Resident Evil: Apocalypse en Resident Evil: The Final Chapter. Helaas mist wel de derde film in de franchise (Resident Evil: Extinction). Laten we hopen dat Videoland deze film komende week op de planning heeft staan! Tot die tijd wijzen we je ter vervanging echter graag op dit lijstje met de 10 beste zombiefilms ooit.

Me Before You

Nog altijd in tranen omdat Game of Thrones is gestopt en je Khaleesi dus niet meer wekelijks ziet? Voor een shot Emilia Clarke heeft Videoland de romantische film Me Before You voor je in de aanbieding! De film draait om Louisa ‘Lou’ Clark (gespeeld door Clarke). Zij wordt ingehuurd om voor Will Traynor te zorgen. Will is een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd… Hij was altijd vol levenslust, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt.

Series

Profession: Queen! – seizoen 1

Een beetje verlekkerd naar huizen kijken tijdens Woningsdag was natuurlijk best gezellig… Maar het haalt het toch net niet bij een échte Koningsdag-viering! Om toch een beetje in koninklijke sferen te komen, heeft Videoland de docuserie Profession: Queen! toegevoegd. Hierin zien we wat de koninginnen Letizia van Spanje, Mathilde van België en Máxima van Nederland de hele dag uitvoeren. Want alhoewel de grondwet van hun land de vrouwen geen officiële functie toekent, spelen ze toch een belangrijke rol.

Koningin Maxima

BING – seizoen 4

De tweede serie die Videoland afgelopen week toegevoegd heeft, is BING. Deze kinderserie volgt het konijntje Bing. Hij zit barstensvol energie en is enorm nieuwsgierig naar de wereld om hem heen. Goed om te weten: BING is Nederlands gesproken en daarmee dus geschikt voor de allerkleinste kijkertjes. Peuters en kleuters zullen zodoende heel wat kunnen opsteken van de avonturen van Bing en zijn vrienden.

Bing

Future Man - Seizoen 3

In de serie Future Man volgen we Josh Futturman, één van de beste gamers ter wereld. Wanneer hij de eerste en enige persoon wordt die de ongrijpbare eindbaas in een game verslaat, wordt hij bezocht door de 'fictieve' personages van het spel: Tiger en Wolf. Zij blijken echte krijgers te zijn die teruggestuurd zijn uit een verwoeste toekomst met de taak hem te rekruteren. Futterman is volgens hen namelijk de enige die de mensheid kan redden van een dodelijke invasie.