Twitter-tips: dit zijn de grappigste celebs om te volgen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Twitter-tips: dit zijn de grappigste celebs om te volgen!

Twitter-tips: dit zijn de grappigste celebs om te volgen!

|
|

Laatste update:

Sociale media zijn een mes dat aan twee kanten snijdt. Ze kunnen je informeren en amuseren, óf eindeloos depressief maken. Met déze celebs in je timeline houd je het gezellig én grappig.

Twitter heeft de naam een soort ‘open riool’ te zijn, waar iedereen een eindeloze stroom gal uitspuwt. Hoewel deze reputatie niet helemáál onterecht is, is het een goede informatiebron als je de juiste kanalen volgt. Met deze celebs in je timeline is inloggen elke keer weer een feestje.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Deadpool

Reynolds duikt vrij regelmatig op op deze site. Hij speelt natuurlijk in populaire films, maar zijn social media-vaardigheden zijn ook écht next level. Geinen met concullega’s, bizarre grappen: Reynolds weet de aandacht prima op zichzelf te vestigen.

Zijn humor is net zo grof als die van zijn Marvel-personage Deadpool, en vaak compleet van de pot gerukt. Check de recente reclame die hij voor zijn eigen ginmerk opnam!

In tegenstelling tot sommige figuren in deze lijst, tweet hij behoorlijk vaak, én haalt hij consistent een hoog niveau. Chapeau!

Chris Pratt (@prattprattpratt)

Jurassic World, Guardians Of The Galaxy

Pratt is momenteel één van de meestgevraagde acteurs ter wereld, en is te zien in blockbusters als Jurassic World, Guardians Of The Galaxy en The LEGO Movie.

Pratt maakt meestal grapjes (wat minder ‘edgy’ dan die van Ryan Reynolds), maar specialiseert zich in zogeheten ‘shout-outs’. Hij deelt voornamelijk dingen die hij (en jij, hopelijk) leuk vindt.

Anna Kendrick (@AnnaKendrick47)

Pitch Perfect

Anna Kendrick is één van de sterren uit de Pitch Perfect-reeks. Deze dame tweet niet vaak, maar áls ze het doet is het meteen raak!

Zoals die keer dat ze opeens besefte dat ze in Twilight zat! Hoe dan!?

Ice-T (@finallevel)

Law & Order: SVU

De acteur, en frontman van rapmetalgroep Bodycount, is flink bezig op het sociale netwerk. Hij heeft geen geduld voor domme opmerkingen, en nomineert regelmatig een ‘dumbfuck of the day’.

In november van dit jaar kwam Ice T. in het nieuws omdat hij met zijn 60 jaar nog nóóit koffie had gedronken. Daar werd meteen iets aan gedaan!

Verder deelt hij regelmatig advies om meer van het leven te genieten, en... de domme tweets die hij elke dag voor zijn kiezen krijgt. Genieten!

Ellen DeGeneres (@TheEllenShow)

Ellen

Talkshowhost en comediènne Ellen DeGeneres gaat al een behoorlijke tijd mee. Haar Twitter-feed is een opbeurende verzameling van grapjes en beelden van achter de schermen.

Een leuk stukje ‘feel good’-Twitter!

Ted Danson (@TedDanson)

The Good Place

Ted Danson werd beroemd door zijn hoofdrol in Cheers, Becker en CSI. Momenteel speelt hij een hoofdrol in de geweldige comedy The Good Place. Hij deelt regelmatig beelden van achter de schermen, waarin we o.a. Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto en D’Arcy Carden lol zien hebben.

Mocht je écht niet aan Twitter willen, dan raden we de Instagram van Kristen Bell aan! Op dit netwerk is ze véél actiever dan op Twitter. Ze houdt je op de hoogte van The Good Place, de nieuwe Veronica Mars én Frozen 2.

Megan Amram (@MeganAmram)

Comedyschrijfster

De naam van Amram zegt je misschien niet heel erg veel… Ze werkt voornamelijk achter de schermen als producer én schrijver van comedyseries. Ze is o.a. Betrokken bij The Good Place, en schreef eerder mee aan Parks And Recreation en Silicon Valley. Tot vreugde van Twitter staat Megan Amram (zoals zoveel schrijvers) nooit uit!

Het is niet altijd even subtiel, of zelfs smaakvol, maar dat hoeft humor niet altijd te zijn. Liever niet zelfs!

Robert Downey Jr. (@RobertDowneyJr)

Iron Man

Chris Pratt en Ryan Reynolds krijgen vaak alle credits als het op Twitter aankomt, en dat is grotendeels terecht. Het zou echter jammer zijn als je door deze social-superhelden het andere aanbod over het hoofd ziet.

Het Twitter-account van Robert Downey Jr. is óók een fikse aanrader, als je maar íets geeft om het Marvel Cinematic Universe. Downey neemt het allemaal niet té serieus, en tweet regelmatig met een dikke knipoog!

Naast filmtweets brengt hij ook af en toe een fikse dosis meligheid!

Georgina Verbaan (@GVerbaan)

GTST, De Marathon, e.v.a.

Georgina Verbaan ontpopte zich door de jaren heen tot een ware duizendpoot! Acteren, schrijven, een soort van zingen én grappig tweeten!

Vaak gaan de tweets ten koste van Georgina zelf; een beetje zelfspot is altijd goed.

Samuel L. Jackson (@Samuelljackson)

Pulp Fiction, Marvel, e.a.

Heel veel Hollywood-sterren hebben weinig op met de Amerikaanse president Donald Trump. Dat is begrijpelijk, maar in veel gevallen zorgt dit niet voor een heel interessante Twitter-feed (voor Nederlanders, in elk geval).

Samuel L. Jackson vormt hier een prima uitzondering op. Hij reageert ook vaak op de fratsen van de president, maar op de grofgebekte manier die we van hem kennen! Als je ze leest met Jacksons beroemde stem in je achterhoofd, dan waan je je weer helemaal terug in Pulp Fiction.

James Corden (@JKCorden)

The Late Late Show

Alles wat James Corden aanraakt verandert momenteel in goud. Sterren doen maar al te graag mee aan zijn show én aan Carpool Karaoke. Corden zelf is behoorlijk grappig, en hij houdt je op de hoogte van de verschillende samenwerkingen met celebs. Dikke aanrader!

Favo twitteraars

Als je met deze elite-twitteraars begint, heb je binnen de kortste keren een prima tijdlijn te pakken. Natuurlijk zijn er nog véél meer grappige showbizz-figuren te volgen. Wat zijn jullie favorieten?

Lees verder