Ryan Reynolds kondigt op geweldige wijze opnames Michael Bay-film aan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds kondigt op geweldige wijze opnames Michael Bay-film aan

Ryan Reynolds kondigt op geweldige wijze opnames Michael Bay-film aan

|
|

Laatste update:

Ryan Reynolds heeft in een hilarisch filmpje op zijn Twitterpagina laten weten dat de opnames van de nieuwe Michael Bay-actieknaller ‘6 Underground’ in volle gang zijn. Terwijl hij wil vertellen hoe hij de rust en stilte het fijnst vindt aan het werken met Bay, wordt Reynolds overstemd door de grote explosies achter hem.

“Rust en Stilte”

“Het mooiste aan filmen met Michael Bay? Veel mensen zeggen de actie, maar ik vind juist de rust en de stilte het mooist”, zo vertelt Reynolds dromerig vanaf de set aan de oevers van de Arno, middenin in het Italiaanse Florence. Net als hij wil uitwijden over de serene schoonheid die er van de kalmte op de set uitgaat, knalt er achter hem een exploderende auto door het beeld, met nog twee rondslingerende fietsen erbij. Zo kennen we explosiekoning Michael Bay weer. Vervolgens horen we Reynolds nog even verder dromen met de tekst: “...Die ogenblikken waarop je je verliest in de ogen van zo'n personage, dat zijn voor mij de mooiste momenten”.

Helaas, geen Thundercats

Een tijd terug doken er geruchten op dat ‘6 Underground’ stiekem een Thundercats-film zou worden. Met deze beelden vanaf de set in Toscane kunnen deze berichten definitief naar het rijk der fabelen verwezen worden. ‘6 Underground’ knalt ergens volgend jaar je huiskamer binnen want de film komt uit op Netflix. Kijk in de tussentijd ook zeker naar onze definitieve ranking van Michael Bay-films aan de hand van explosies, onze must-read van de maand.

Lees verder