Deadpool-ster Ryan Reynolds in nieuwe actiefilm Michael Bay

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deadpool-ster Ryan Reynolds in nieuwe actiefilm Michael Bay

Deadpool-ster Ryan Reynolds in nieuwe actiefilm Michael Bay

|
|

Laatste update:

Ryan Reynolds is na het succes van Deadpool één van de hottest acteurs in Hollywood. Zijn volgende project wordt de actiefilm 6 Underground van Michael Bay! Zijn Deadpool-team slaat de handen ineen voor de nieuwe actiefilm… op Netflix!

Naast de hoofdrol van Reynolds is er dus nóg een interessant aspect aan 6 Underground. De actiefilm wordt gemaakt voor Netflix, dat (na Bright) dus wéér een dure, spectaculaire speelfilm gaat maken. Ondanks de negatieve kritieken (die het succes niet in de weg stonden) durft Netflix nog steeds dure films te schieten.

Er is verder nog niet veel bekend over 6 Underground. Ryan Reynolds speelt een hoofdrol, en Michael Bay regisseert de actiefilm. Voor Reynolds betekent het wéér een samenwerking met Rhett Reese en Paul Wernick. Het trio schreef samen de scripts voor de actiecomedies Deadpool en de opvolger, die nu in de bioscoop draait.

World Police

Rheese en Wernick bedachten het verhaal voor 6 Underground zelf. Veel is er nog niet over bekend, maar er gaan wel geruchten over. De 6 Undergound zijn mogelijk zes miljardairs die hun eigen dood in scène zetten, om vervolgens anoniem misdadigers en terroristen te bestrijden. 

Het idee van zes gewelddadige Batmans (het is immers een Bay-film!) klinkt nu al hilarisch. Het is nog afwachten wie Netflix als de vijf andere ‘weekend warriors’ zal casten. De opnames voor 6 Underground beginnen waarschijnlijk deze zomer; de film zou dan ergens in 2019 moeten verschijnen.

Robopocalypse

Mensen die geen genoeg krijgen van de zogeheten ‘Bayhem’ kunnen opgelucht ademhalen. Na 6 Underground gaat de regisseur waarschijnlijk meteen verder met Robopocalypse, waarin mens en machine een bikkelharde strijd uitvechten. Kunstmatige intelligentie stuurt apparaten in de war waardoor veel mensen ‘per ongeluk’ omkomen. De weinige overlevenden werken samen met onafhankelijke robots om het gevaar te stoppen.

Lees verder