Netflix komt ondanks slechte kritieken met sequel Bright

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix komt ondanks slechte kritieken met sequel Bright

Netflix komt ondanks slechte kritieken met sequel Bright

|
|

Laatste update:

Net als tenminste 11 miljoen anderen heeft Netflix hun spreekwoordelijke reet afgeveegd met de recensies van Bright. De blockbuster krijgt namelijk een sequel.

Exit Landis

Netflix kondigde het nieuws aan via een ludieke video waairn een stel orks auditie doet voor het vervolg. Will Smith, Joel Edgerton en regisseur David Ayer keren naar verluidt alle drie terug. Schrijver Max Landis heeft vriendelijk bedankt voor deel twee. Wie het script gaat pennen voor Bright numero twee is dus nog niet bekend.

Netflix don't care

Ondanks zijn omvangrijke status, raakte de film volgens vele critici kant noch wal. Het mocht allemaal niet baten: Bright ging een dikke week geleden in première en is inmiddels al de best bekeken Netflix-film ooit. Bepaald geen verassing dat de streamingservice er dus voor kiest de misdaad-slash-fantasyfilm een vervolg te geven.

Bright

Bright is een soort Lord of the Rings meets Training Day. Will Smith en Joel Edgerton spelen respectievelijk Daryl Ward en ork Nick Jackoby, twee politieagenten van de LAPD die per toeval een magische staf vinden. Het duo moeten hun persoonlijke verschillen aan de kant zetten om de wereld van de ondergang te redden.

Lees verder