Lolbroek Chris Pratt snijdt Jennifer Lawrence uit foto’s

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lolbroek Chris Pratt snijdt Jennifer Lawrence uit foto’s

Lolbroek Chris Pratt snijdt Jennifer Lawrence uit foto’s

|
|

Laatste update:

Arme Jennifer Lawrence… Haar tegenspeler in de nieuwe film Passengers Chris Pratt vraagt haar continu om gezellig met hem op de foto te gaan, maar snijdt bij het plaatsen van de foto’s systematisch een deel van haar gezicht af. Jennifer moet het al dagen ontgelden.

Fijn, zulke collega’s

“Eindelijk die selfie met Jen waar jullie allemaal op zaten te wachten”, schrijft Chris op Instagram bij de eerste foto waarop Jennifer maar deels te zien is. Wat volgt is een reeks foto’s met geinige onderschriften, waarin Chris doet alsof hij zich van geen kwaad bewust is. 

Vol. In. Beeld.

En als Jennifer dan wél een keer helemaal in beeld komt (maar ze eigenlijk nog nauwelijks zichtbaar is door de slechte kwaliteit en het feit dat Chris voor haar neus de show steelt met een indrukwekkend trucje) schrijft hij bij de post: "Here's an extremely artistic and meaningful video I made in which Jen is heavily featured." Uhuh, Chris...

Da's balen

Passengers draait om een ruimteschip dat vol passagiers onderweg is naar een nieuwe plek om te wonen. De reis duurt jáááren en dus worden alle mensen aan boord kunstmatig in slaap gehouden. Als door een storing twee mensen 90 jaar te vroeg ontwaken uit hun slaap, ontdekken ze dat het schip in groot gevaar is.
Passengers draait vanaf 22 december in de bioscoop. Bekijk de trailer in onderstaande video.

Lees verder