• Nieuws

Gemist: James Corden en Ariana Grande doen Titanic in 5 minuten

Gemist: James Corden en Ariana Grande doen Titanic in 5 minuten

Zangeres Ariana Grande was te gast bij The Late Late Show With James Corden. Zo’n buitenkans liet de presentator niet liggen, dus het duo maakte er een spektakel van! Ze veranderden de filmklassieker Titanic in een musical van krap vijf minuten!

Grande en Corden knallen er in deze medley even dertien hits doorheen. De soundtrack van Titanic wordt behoorlijk aangepast, om de muziek op de situatie te laten aansluiten. We horen o.a. Hall & Oates, Ed Sheeran, The Foo Fighters en natúúrlijk Céline Dion!

Bericht wordt geladen...

Af en toe is het gekweel niet helemaal zuiver, maar bedenk dat deze bizarre show in één keer live is opgenomen.

Karaokekoning

Vorige week werd bekend dat Cordens geweldige Carpool Karaoke-aflevering met Paul McCartneyeen vervolg krijgt. CBS had nog erg veel materiaal over van de opnames, en komt op 20 augustus met een extra special over de ontmoeting, die een uur duurt.

In deze preview wordt de Carpool Karaoke precies omgedraaid! James neemt Paul McCartney mee naar… het kantoor waar zijn programma wordt opgenomen. Het kopieerapparaat, de montageruimte, James’ favoriete lunch... Da’s toch even andere koek dan een rondreis door de historie van The Beatles!