Legendarische Carpool Karaoke met Paul McCartney krijgt vervolg

Veronica Superguide logo
Legendarische Carpool Karaoke met Paul McCartney krijgt vervolg

Legendarische Carpool Karaoke met Paul McCartney krijgt vervolg

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Eind juni kreeg de hele wereld een ware traktatie. James Corden liet zich door Paul McCartney rondrijden door Liverpool. Het duo zong Beatles-classics, en verraste fans met een exclusief optreden. De uitzending beviel zó goed dat hij een vervolg krijgt!

De rubriek uit The Late Late Show With James Corden werd in anderhalve maand zo’n 130 miljoen keer bekeken. Daarmee is het niet de populairste aflevering van Carpool Karaoke; Adèle werd vaker bekeken maar staat ook al weer twee jaar online.

Corden en McCartney bezoeken in het fragment het oude huis van de zanger, wisselen anecdotes uit en gooien er de ene na de andere Beatles-hit uit.

De reacties op de uitzending waren hartverwarmend. Volgens CBS is Paul McCartney één van de weinige sterren die alle generaties aanspreekt. Volgens de zender is er ontzettend veel materiaal opgenomen voor de aflevering van Carpool Karaoke, en bleven veel leuke fragmenten achter in de montageruimte.

Snoeien!

De beelden met James Corden en Paul McCartney werden teruggebracht tot bijna 24 minuten. CBS denkt zeker nog een uur aan tof materiaal te hebben, en heeft een extra aflevering gemaakt. In de special zien we veel meer van Paul McCartneys optreden in de pub, en horen we veel meer gesprekken tussen de muzikant en de presentator.

CBS zendt de special, getiteld Carpool Karaoke: When Corden Met McCartney Live From Liverpool, op 20 augustus uit. Waarschijnlijk is de speciale aflevering de dag erna op Youtube en Facebook te checken.

Lees verder