Infinity War-sterren lezen beledigende tweets voor

Veronica Superguide logo
Infinity War-sterren lezen beledigende tweets voor

Infinity War-sterren lezen beledigende tweets voor

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de bioscoop nemen The Avengers het op tegen de oppermachtige Thanos. Maar zijn ‘Earth’s Mightiest Heroes’ ook bestand tegen kwetsende tweets?

Zuurpruimen

De sterren van Avengers: Infinity War lijken populairder dan ooit. Zo verbrak Infinity War dit weekend verschillende records, waaronder het beste openingsweekend. Maar je kunt niet iedereen tevreden stellen, zeker de zuurpruimen op Twitter niet. Daar kwamen onder anderen Benedict Cumberbatch, Samuel L. Jackson en Scarlett Johansson achter toen ze te gast waren in de talkshow van Jimmy Kimmel!

Scheldpartijen

Daar deed een groot deel van de Infinity War-sterren mee aan een speciale Avengers-editie van Mean Tweets, een populaire rubriek waarin beroemdheden beledigende tweets over zichzelf voorlezen. Laten we het erop houden dat de sterren na het lezen van deze scheldpartijen weer even met hun beide benen op de grond staan.

Garnalen

Gelukkig konden de sterren er ook wel om lachen. Vooral Benedict Cumberbatch zag de humor er wel van in. De Doctor Strange-acteur kreeg te horen: “Benedict Cumberbatch heeft altijd een blik op zijn gezicht alsof hij een allergische reactie heeft na het eten van bedorven garnalen.” It’s funny because it’s true!

Lees verder