Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Dit is er in maart te zien op tv!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wij zetten alle series en programma’s die jij niet mag missen in maart op een rijtje. Naast de finale van Wie is de Mol? staatook de laatste aflevering van De Wereld Draait Door op de kalender. Gelukkig beginnen ook genoeg programma's aan een nieuw seizoen, zoals Chateau Meiland en Hotter than my Daughter!

1 maart

Nieuw Zeer – 21:50 uur op NPO 3

Wordt dit de nieuwe Luizenmoeder? Deze satirische sketchserie grijpt actuele thema’s aan als nepnieuws en #metoo. Alle onderwerpen worden in een komisch jasje gehesen en het programma probeert zo lekker te lachen over moeilijke kwesties. Ilse Warringa (Juf Ank!), Frank Lammers, Elise Schaap en nog veel meer komen langs!

Dit is er in maart te zien op tv!

2 maart

Kopen Zonder Kijken seizoen 2 – 20:30 uur op RTL 4

De huizenmarkt zit potdicht en kopers zijn soms jarenlang op zoek naar een nieuw huis dat binnen hun budget valt. De wanhopige woningzoekenden schakelen de hulp in van Martijn Krabbé die samen met zijn team een huis koopt voor de deelnemers. Het addertje onder het gras: de nieuwe bewoners zien het nieuwe stulpje pas nadat ze het contract getekend hebben.

Hotter than my daughter – 20:30 uur op RTL 5

Bridget Maasland is de nieuwe presentatrice van Hotter than my Daughter en zal vanaf 2 maart moeders, die zich kleden alsof ze nog 15 zijn, helpen aan een nieuwe garderobe. Vooral de oorzaak achter hun kledingmissers wordt aangepakt.

Dit is er in maart te zien op tv!

3 maart

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt – 20:30 uur op RTL 5

Journalist Kees van der Spek zet zich in voor gedupeerden die in binnen- en buitenland opgelicht zijn. Hij gaat met zijn verborgen camera op zoek naar oplichters en fraudeurs. Uiteraard ontstaan er pittige confrontaties als Kees de oplichters benadert.

4 maart

Olcay & Huiselijk Geweld – 20:30 uur op Net5

Olcay Gulsen heeft in haar jeugd te maken gehad met huiselijk geweld en onderzoekt in deze serie het taboe rond het onderwerp. Waarom praten mensen niet over geweld in huis? In het programma volgt ze een aantal vrouwen die te maken hebben gehad met geweld in de familiesfeer en uit de gewelddadige situatie proberen te stappen.

5 maart

Mr. Frank Visser rijdt Visite – 21:30 uur op SBS6

De bekendste rechter van Nederland belt in het hele land bij mensen aan om in hun woonkamer juridisch advies te geven. Ook in het nieuwe seizoen zijn er weer genoeg ruziemakers die het zelf niet lukken een pietluttig geschil op te lossen. Gelukkig is daar mr. Frank Visser!

Dit is er in maart te zien op tv!

6 maart

The Voice Kids – 20:30 uur op RTL 4

Alle kinderen met enig zangtalent verzamelen zich op het podium van The Voice Kids en moeten coaches Marco Borsato, Sanne Hans, Anouk en Ali B overtuigen van hun zangkwaliteiten. Alle afleveringen zijn al opgenomen maar de vraag is of Marco vanwege zijn burn-out ook de live finale kan bijwonen in mei. Vorig jaar won de 11-jarige Silver Metz de zangwedstrijd.

7 maart

Dit was het nieuws – 22:00 uur op NPO 1

Teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek en hun vlijmscherpe opmerkingen zijn terug en werpen onder leiding van Harm Edens een komische blik op het nieuws van afgelopen week. Elke aflevering worden de cabaretiers bijgestaan door bekende Nederlanders.

Dit is er in maart te zien op tv!

14 maart

Wie is de Mol? finale – 20:30 uur op NPO 1

Is het Nathan Rutjes? Of toch Miljuschka Witzenhausen? 14 maart komen we er eindelijk achter wie de Mol is, of Mollen? Hmm. Na al het diepgravende journalistieke onderzoek naar de meest omslachtige hints en aanwijzingen zijn we hier op de redactie enorm benieuwd naar de ontknoping!

16 maart

Eerste Hulp bij Tattoo Disasters – 21:30 uur op Spike

Dennis Weening en Bella Hay presenteren samen het gloednieuwe programma Eerste Hulp bij Tattoo Disasters. De twee staan slachtoffers van mislukte tattoos bij. Een naam van je ex of simpelweg een oerlelijk gedrocht op je been? Niets is te gek voor het team dat klaarstaat om deze permanente foutjes om te toveren tot iets om trots op te zijn.

Dit is er in maart te zien op tv!

23 maart

Chateau Meiland seizoen 3 – 20:30 uur op SBS6

Wat goéééd! De Meiland-familie is terug op de buis. In Frankrijk komen nog steeds dagelijks gasten over de vloer die voorzien moeten worden van eten en in een schoon bedje willen slapen. Martien Meiland en het gezin werken zich weer uit de naad om iedereen tevreden te houden. Maar niet voor lang, want de familie is van plan het Franse Chateau om te ruilen voor een spectaculaire villa in Hengelo.

27 maart

De Wereld Draait Door laatste aflevering – 19:00 uur op NPO 1

Matthijs van Nieuwkerk is klaar met De Wereld Draait Door. De presentator blijft bij de publieke omroep maar zijn dagelijkse programma gaat van de buis. 15 jaar lang vulde het iconische programma de vooravond met actuele gasten en interessante tafelgenoten. Op 27 maart is de állerlaatste aflevering te zien.

Bed & Breakfast – 21:30 uur op NPO 1

In Bed & Breakfast gaan zoals altijd drie koppels bij elkaar op bezoek om B&B's te beoordelen. Dit is zo’n programma die je niet mist als het er niet is, maar wanneer het dan eindelijk opstaat in je woonkamer is het puur genieten. ‘Ik vond het een heerlijk verblijf in je B&B maar ik miste toch echt een haakje in de badkamer voor mijn badmuts: 40 euro.’ Hi-la-risch.

Dit is er in maart te zien op tv!

28 maart

We Want More – 20:00 uur op SBS6

Nog een talentenshow? Ja joh, waarom niet. In deze nieuwe zangwedstrijd zijn alle zangstijlen welkom. Van opera tot reggae, niks is te gek voor de jury die bestaat uit Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B. Johnny de Mol en Wendy van Dijk hebben de eer het gloednieuwe programma te presenteren. De winnaar gaat ervandoor met maar liefst 10.000 euro.

Dit is er in maart te zien op tv!

Lees verder