Bridget Maasland onthult alle Hotter Than My Daughter-moeders

Bridget Maasland

Bridget Maasland neemt het stokje van Patty Brard over in het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter. De RTL Boulevard-presentatrice bezoekt weer iedere aflevering flamboyante moeders die zich in de gekste outfits hijsen en geeft ze een restyle zodat ze wat smaakvoller over straat lopen. Bridget heeft nu alle sexy mama’s onthuld voor het nieuwe seizoen, dat maandag 2 maart start op RTL 5.

Check hieronder hoeveel leer er dit seizoen in Hotter Than My Daughter verschijnt.

Bridget Maasland onthult alle Hotter Than My Daughter-moeders

Bridget blij met Hotter Than My Daughter

“Ik vind het heel leuk dat ik gevraagd ben om ‘Hotter Than My Daughter’ te presenteren”, vertelt Bridget Maasland. “De verbazing en hilariteit tijdens de opnames waren enorm. De deelnemende moeders zijn ook dit seizoen weer zeer uiteenlopend en excentriek. Ik heb me vooraf voorgenomen om in de presentatie dicht bij mezelf te blijven, met oprechte interesse. Het resultaat is een mooi human interest programma, vol portretten van bijzondere mensen.”

Voorgangers van Bridget Maasland

Hotter Than My Daughter werd eerder gepresenteerd door Gordon en Patty Brard. Die zijn echter overgestapt naar SBS6 waardoor Bridget nu de eer krijgt om de hete moeders een makeover te geven.

Bridget Maasland is sowieso veel in het nieuws sinds ze een relatie heeft met André Hazes. De twee zijn zo dolgelukkig op Instagram, dat ze er bij Shownieuws niet meer tegenkunnen! Overigens heeft Bridget wel drie grote liefdes: die onthult ze hier.

Hotter Than My Daughter start maandag 2 maart en is dan wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Zin in!