André Hazes en Bridget Maasland op Instagram

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Bridget Maasland op Instagram

Kleffe André Hazes en Bridget Maasland irriteren Shownieuws-presentator: "het is zó veel"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Je verwacht het niet maar een presentator van Shownieuws heeft het helemaal gehad met de superromantische relatie van André Hazes en Bridget Maasland. De twee zijn smoorverliefd op elkaar en plaatsen de ene liefdesverklaring na het andere superlieve filmpje op Instagram. Shownieuws’ Mark Schaaf is er klaar mee!

Volgens Mediacourant moest Mark Schaaf zondag in Shownieuws het nieuwste filmpje van André en Bridget beschrijven, waarin het stel tijdens Vrienden van Amstel Live op het podium kust voor duizenden mensen. “Ik moet zeggen: ik vind het hartstikke leuk dat ze zo verliefd zijn, maar het is zó veel en elke keer dat kleffe gezoen en: o, wat ben ik gelukkig!”

Kleffe André Hazes en Bridget Maasland irriteren Shownieuws-presentator: "het is zó veel"

Mark Schaaf snapt verwijderen social media posts niet

Mark Schaaf kan niet tegen zoveel geluk en hij vindt het ook raar dat André Hazes en Bridget Maasland weleens filmpjes van hun Insta afhalen. Mensen zetten namelijk nooit iets verkeerds op social media! “Ja, dat vind ik ook het aparte eraan. Dat doen ze wel vaker dat ze filmpjes later eraf halen. Waarschijnlijk hadden ze dan een slokje op en ’s ochtends denken ze: toch maar niet.”

Ja uh… of ze zijn gewoon heel verliefd Mark en daarom willen ze hun geluk delen? Je hoeft niet gelijk aan alcohol te denken als ze een paar video’s verwijderen. Al was er laatst wel een slaapverwekkende date

André Hazes is jarig!

Het is nog niet bekend wat Mark Schaaf vindt van Bridget Maaslands verjaardag wensen aan André Hazes. Jawel, de zanger is vandaag jarig en kreeg een superlief boodschapje van zijn vriendin!

Lees verder