Bella Hay en Dennis Weening

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bella Hay en Dennis Weening

Dennis Weening en Bella Hay presenteren Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het succes van de Britse serie komt Spike met een Nederlandse versie van Tattoo Disasters UK: Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters. Dennis Weening en Bella Hay presenteren het gloednieuwe programma!

Incidenten met ink

In deze serie zorgt een team ervoor dat de deelnemers die zich schamen voor de inkt op hun huid, eindelijk weer met trots kunnen rondlopen. Achter elke tattoo zit een persoonlijk verhaal en Dennis en Bella bieden een luisterend oor. Ze begeleiden de tattoobezitters samen met drie tattoo-experts tijdens hun emotionele en pijnlijke momenten. Geen enkele tattoo is te gek voor het team, ook de plaatjes die in een dronken bui gezet zijn niet!

Bandlid Bella

De nieuwste aanwinst van de zender, Bella Hay, is erg enthousiast: “als tattooliefhebber is het natuurlijk te gek om dit programma te presenteren. Ik verheug me nu al op de extreme transformaties!" Molloten kennen haar ook van haar deelname aan Wie is de Mol? In 2018. Zij was de mol toen niet en Rob die dit jaar meedoet beweert ook dat hij niet de mol is!

Dennis Weening en Bella Hay presenteren Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters

Van een onbewoond eiland naar tattoo-transformaties

De programma’s over tattoos doen het goed bij Spike, zo maakte ze eerder al een Nederlandse versie van Ink Master: Meesters van de Lage Landen. Dit programma werd toen ook gepresenteerd door Dennis Weening. De ex-presentator van Expeditie Robinson vindt het fijn dat hij met het nieuwe programma mensen kan helpen: “het is vooral ook heel mooi om de verhalen te horen achter de 'mislukte' tattoos en om de mensen die er al jaren mee lopen te kunnen helpen er vanaf te komen.” 

'Op hol geslagen flipperkast'

Dennis verliet vorig jaar RTL waar veel heisa bij kwam kijken. Afgelopen week begon zijn nieuwe programma op SBS6: ADHDennis, waar de presentator een kijkje geeft in zijn leven met ADHD.

Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters is vanaf 16 maart elke maandag om 21:30 uur te zien op Spike.

Lees verder