Marco Borsato bij de perspresentatie van 3D musical SKY in theater Amsterdam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato bij de perspresentatie van 3D musical SKY in theater Amsterdam

The Voice Kids in de problemen na burn-out Marco Borsato?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren maakte Marco Borsato bekend dat hij kampt met een burn-out. Hij legt al zijn werkzaamheden voor onbepaalde tijd neer. Hoe moet het nu met de livefinale van The Voice Kids

De rest van het seizoen is namelijk al helemaal opgenomen mét Marco Borsato als één van de coaches. Alleen de finale van The Voice Kids, waar Marco sinds het prille begin in 2012 deel van uitmaakte, is live. Gaat hij dit wel redden? 

Reactie RTL

Een RTL-woordvoerder reageert tegenover NU.nl dat het allemaal nog onduidelijk is. "Over de finale kunnen we op dit moment nog geen inschatting maken. Wij wensen Marco veel sterkte de komende tijd." Mocht het niet lukken, komt er natuurlijk een andere vraag naar boven drijven: wie vervangt Marco voor één keer in die grote livefinale in mei?

Marco Borsato in The Voice

Naast The Voice Kids duikt Marco dit seizoen ook nog een keer op in de reguliere Voice. Hij mocht als gastcoach opdraven in de knock-outs. Het woord knock-outs heeft overigens een hele andere connotatie gekregen nadat uitlekte dat coaches Anouk en Lil' Kleine keiharde ruzie kregen tijdens de opnames. Die fittie krijgen we vanavond te zien!

Lees verder