Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland

Dit is wanneer The Voice-ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine op tv komt

|
|

Laatste update:

Het jubileumseizoen van The Voice of Holland is momenteel in volle gang op RTL 4. Veel kijkers zullen zich elke vrijdag echter afvragen: is dit dan de uitzending met die heftige ruzie tussen coaches Anouk en Lil' Kleine? Nu weten we eindelijk wanneer die fittie op tv komt!

Vanavond beginnen The Battles weer, maar het veelbesproken, compleet uit de hand gelopen 'gevecht' tussen Anouk en Lil' Kleine - hij schold haar uit voor 'k'-hoer - is dan nog niet te zien. RTL Boulevard onthulde zojuist dat het op 10 januari dan toch gaat gebeuren. 

Nog steeds ruzie

De haat en nijd tussen Anouk en Lil' Kleine - sommigen noemen het een publiciteitsstunt - vond een tijdje terug plaats. Volgens Shownieuws zou de rapper zijn excuses al hebben aangeboden, maar volgens RTL Boulevard is de situatie nog altijd onveranderd. Dit wil zeggen: de zangers willen niet meer samen in één studio. 

De liveshows

Volgens Boulevard-verslaggever Aran Bade beginnen de liveshows van The Voice of Holland op 7 februari. Dit is dus het moment dat Anouk en Lil' Kleine weer een studio moeten delen. RTL weigerde vandaag (heel opvallend) het verzoek van Boulevard om coaches te spreken, onthult Bade, maar hij kon wel vertellen dat er in de tussentijd nog helemaal geen verzoening plaatsvond. Nou, dat worden gespannen liveshows!

Lees verder