Anouk en Lil' Kleine The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk en Lil' Kleine The Voice of Holland

UPDATE: Wat?! Anouk en Lil' Kleine hebben gevochten bij The Voice of Holland

|
|

Laatste update:

Update

Er is meer informatie vrijgekomen over wat er werkelijk tussen Anouk en Lil’ Kleine gebeurde. Volgens RTL Boulevards Aran Bade heeft Lil’ Kleine Anouk uitgescholden voor ‘kankerhoer’ en daarna ontstond er een vechtpartij:

“Het verhaal is dat Lil’ Kleine niet wilde reageren op een kandidaat die een rap deed en dat zou voor Anouk heel raar zijn geweest. Zij heeft toen gezegd: ‘Waarom reageer jij daar niet op? Dit is toch jouw genre?’ Dat is toen een woordenwisseling geworden. Anouk zou toen hebben gezegd: ‘Ik vind jou eigenlijk helemaal geen goede coach.’ Dat is weer in het verkeerde keelgat geschoten bij Lil’ Kleine.”

De rapper schold Anouk daarna uit waardoor Anouk hem aanvloog en de opnames stil moesten worden gelegd.

Shownieuws beweert verder dat het scheiden van Anouk en Lil’ Kleine bij de Knock-Outs weldegelijk een noodgreep is geweest. Anouk zei na de vechtpartij dat ze niet meer in dezelfde studio wilde zijn als Lil’ Kleine. Volgens RTL is het splitsen van de juryleden en gastcoaches toevoegen altijd al het plan geweest.

Hieronder volgt het oorspronkelijke bericht

De geruchtmakende ruzie tussen The Voice of Holland coaches Anouk en Lil’ Kleine blijkt echt te zijn! Gisteren werd het gerucht via Veronica Inside de wereld in geholpen en nu hebben presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé hun kant van het verhaal verteld. Ook bevestigt RTL in een officieel statement dat “de kou nog niet uit de lucht is”. Als dat maar goed komt!

Botsing tussen Anouk en Lil’ Kleine

Martijn vertelt tegen RTL Boulevard dat hij zelf niet aanwezig was toen er harde woorden vielen tussen juryleden Anouk en Lil’ Kleine. "Maar er schijnt een soort botsing te hebben plaatsgevonden, een akkefietje." De 2 zouden nu meerdere problemen met elkaar hebben en niet eens dezelfde studio willen delen.

Martijn Krabbé bevestigt dat dit statement van Anouks kant kwam. "Dat schijnt Anouk gezegd te hebben inderdaad.” Het klinkt inderdaad als een van Anouks beruchte snoeiharde uitspraken.

Chantal pakt de popcorn

Toch kunnen de The Voice of Holland presentatoren de ruzie nog steeds relativeren. Vooral Chantal Janzen kijkt er met humor naar; ze werd ook niet voor niets uitgekozen tot een van de grappigste Nederlanders door Veronica Magazine. Dit zei ze tegen RTL Boulevard: "Best wel jammer dat we er niet bij zijn geweest. Dan hadden we er met popcorn bij gezeten."

Statement van RTL

RTL gaf zelf ook een kort statement: "Het klopt dat Anouk en Lil' Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog net uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt." 

Anouk en Lil’ Kleine niet samen tijdens de Battles

Chantal en Martijn voegen daaraan toe dat het meningsverschil achter de schermen plaatsvond en dat het geen invloed zal hebben op de programmering. The Voice of Holland viert dit jaar zijn tienjarig jubileum en daarom wordt de formule iets omgegooid. Oude juryleden keren namelijk terug en worden gastcoaches tijdens de Battles. Toevallig zijn Lil’ Kleine en Anouk daardoor gescheiden van elkaar…

The Voice of Holland start vrijdag 8 november om 20.30 uur op RTL 4 en is wekelijks te zien.

Lees verder