TVOH Anouk en Lil Kleine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
TVOH Anouk en Lil Kleine

Gerucht: fikse ruzie tussen The Voice of Holland-coaches Anouk en Lil' Kleine

|
|

Laatste update:

In het begin leken ze goede vrienden maar The Voice of Holland-coaches Anouk en Lil' Kleine kunnen inmiddels niet meer samen in 1 ruimte zitten! Dat wordt dan lastig aangezien ze beide weer als juryleden terugkeren in het jubileumseizoen van The Voice.

Lil' ruzie

Bij Veronica Inside geeft sidekick Niels van Baarlen de problemen tussen Anouk en Lil' Kleine aan: "Ze zouden zo overhoop liggen met elkaar, dat ze niet meer in één studio met elkaar willen zitten." Natuurlijk weet iedereen dat Anouk soms een grote bek heeft, bekijk deze 9 keren dat ze snoeihard uit de hoek kwam maar eens. Dat het zelfs uit is gelopen op ruzie met een collega gaat wel erg ver! 

Vervangers

Nu Anouk en Lil' Kleine de oorlog aan elkaar hebben verklaard, gaan er geruchten rond dat er vervanging voor de juryleden wordt gezocht! We zullen zien hoe dit afloopt...

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf 8 november elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Bekijk deze 10 beste blind auditions wereldwijd om alvast in de sfeer te komen!

Lees verder