10 Van de beste blind auditions wereldwijd in The Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
10 Van de beste blind auditions wereldwijd in The Voice

10 Van de beste blind auditions wereldwijd in The Voice

|
|

Laatste update:

The Voice of Holland - weer zo'n Nederlands kijkcijferkanon dat wereldwijd overgenomen wordt. Het internet staat vol met prachtige auditiefilmpjes. Maar wat zijn nu écht de allerbeste? 

1. Charly Luske - This Is A Man's World

We beginnen even rustig en dicht bij huis. Mocht je op YouTube wel eens in de krochten van toplijstjes met titels als 'best auditions in history ever omg!' gekomen zijn, dan vind je daar bijna altijd onze eigen Charly tussen! En zeg nou zelf. Wát een strot!

2. Karise Eden - This Is A Man's World

Of ligt het succes van Charly's auditie aan het liedje? Eden uit Australië blies met hetzelfde nummer namelijk ook de jury en het publiek omver. De 19-jarige zangeres (huh, 19?!) won uiteindelijk de eerste editie van The Voice Australië.

3. Harrison Craig - Broken Vow

De opvolger van Karise werd Harrison Craig, die het programma in 2013 won. Niet alleen met zijn zeer krachtige stem maakte hij indruk, ook het feit dat de knul tijdens het zingen geen last heeft van zijn gestotter vond de jury erg mooi om te zien.

4. Cristina Scuccia - No One

De juryleden wisten niet wat ze zagen toen ze hun stoelen omdraaide bij het optreden van Cristina. De jonge non was namelijk in vol ornaat en gaf álles tijdens haar optreden. Dat heeft de zuster uiteindelijk in 2014 de winst van The Voice of Italy opgeleverd.

5. Jennie Lena - Who's Loving You

We hebben vrij weinig te zeggen over Jennie Lena, die de hele wereld met haar waanzinnige auditie verbaasde. Luister vooral zelf!

6. Jordan Smith - Chandelier

Jordan Smith heeft een belachelijk groot bereik en knalde van het podium toen hij in 2015 auditie deed bij de Amerikaanse versie van The Voice. De zanger verbaaste show op show alle kijkers en ging er uiteraard met de winst vandoor. 

7. Fernando Daniel - When We Were Young

Ook in Portugal is er genoeg talent om The Voice mee te vullen. Zo ook de winnaar van The Voice Portugal in 2016. Fernando stal menig hart met zijn versie van When We Were Young.

8. Stevie McCrorie - All I Want

Schotse zanger en brandweerman Stevie weet precies wat er bedoeld wordt met 'je hart en ziel in een nummer leggen'. En dat is dan ook precies wat hij deed tijdens zijn auditie bij The Voice UK in 2015. Ook Stevie ging er dat jaar met de winst vandoor.

9. Ash Morgan - Never Tear Us Apart

De video van Ash Morgan kunnen we wel 30 keer achter elkaar kijken. Wát een stem! De zanger won het seizoen van The Voice UK niet, maar heeft met zijn auditie wel een flinke viral te pakken. Dat is ook iets waard, toch...?

10. Simon Morin - Come With Me Now

Simon Morin was blijkbaar erg vastberaden om een plekje in La Voix Canada (de Frans-Canadese versie van The Voice) te bemachtigen. En dat is te zien aan zijn vette optreden. 

Lees verder